Α.Ο.Π. Χαλκηδονικός: “Διαζύγιο” με Παπαζαφειρόπουλο

0

Μετά από 13 μήνες απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας που συνοδεύτηκε από την άνοδο στην Β’ κατηγορία ΕΠΣΑ και μάλιστα με μια αήττητη πορεία, οι δρόμοι του Χαλκηδονικού και του Περικλή Παπαζαφειρόπουλου χώρισαν ξαφνικά. Οι προσωπικοί λόγοι του άξιου προπονητή έγιναν απόλυτα σεβαστοί από τη διοίκηση του Χαλκηδονικού, η οποία και βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΠ Χαλκηδονικού:

“Η διοίκηση του Χαλκηδονικού ευχαριστεί θερμά τον Περικλή Παπαζαφειρόπουλο για τις μεγάλες χαρές που πρόσφερε στην ομάδα μας τους προηγούμενους 13 μήνες με κορυφαία την αήττητη προαγωγή στην Β’ κατηγορία με μόλις 4 γκολ παθητικό. Σέβεται και κατανοεί απόλυτα τους προσωπικούς λόγους που τον υποχρεώνουν να αποχωριστεί την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές που τόσο πολύ αγάπησε και συνδέθηκε μαζί τους. Στο διάστημα της συνεργασίας μας, γνωρίσαμε τον εξαιρετικό άνθρωπο, τον ακούραστο προπονητή, τον οπαδό πλέον του Χαλκηδονικού, Περικλή Παπαζαφειρόπουλο και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία σε ό,τι κάνει. Ευχαριστούμε επίσης τον γυμναστή, Αλέξη Κουκουμαφτσή που επίσης συνείσφερε πολλά στη εφετινή προετοιμασία. Σε ευχαριστούμε Περικλή, στο ποδόσφαιρο ο δρόμος είναι κυκλικός, χωρίς αδιέξοδα. Θα ξανά ανταμώσουμε”

 

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση διευθυντών των σχολείων με τον Δήμαρχο
Επόμενο άρθροΣυνάντηση του Δημάρχου με τους εργαζόμενους του ΠΠΙΕΔ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.