Συνάντηση του Δημάρχου με τους εργαζόμενους του ΠΠΙΕΔ

0

Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος, συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Κοπελούσο, συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη 18/09 με τους εργαζόμενους του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (ΠΠΙΕΔ).

Ο Δήμαρχος αφού ενημερώθηκε από το προσωπικό για τα προγράμματα και τις δράσεις που πραγματοποιούνταν έως σήμερα, αναγνώρισε από την πλευρά του τόσο τις προσπάθειες, όσο και το έργο που έχει γίνει από τις προηγούμενες διοικήσεις του ιδρύματος, παρουσιάζοντας παράλληλα τον σχεδιασμό της νέας δημοτικής αρχής που θα έχει ως στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση και ανάδειξη των πρωτοβουλιών του ΠΠΙΕΔ.


Αντιπρόεδρος του ΠΠΙΕΔ ο Χρήστος Κοπελούσος

Προηγούμενο άρθροΑ.Ο.Π. Χαλκηδονικός: “Διαζύγιο” με Παπαζαφειρόπουλο
Επόμενο άρθρο2ο Δημοτικό Ν.Φ.: “Η τσάντα στο σχολείο”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.