Μεγάλη νίκη με ανατροπή ο Χαλκηδονικός, 3-2 τον Αίμο Πετρούπολης

0

Την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας ΕΠΣΑ έκανε ο Χαλκηδονικός επικρατώντας 3-2 με ανατροπή ενάντια στην νεανική ομάδα του Αίμου Πετρούπολης.

Η ομάδα του Μανώλη Θεμέλη στην ανάπαυλα της αναμέτρησης  βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως βγήκε αποφασισμένη.  Kατά την εκτέλεση ενός κόρνερ ο Χαλκηδονικός θα κερδίσει πεναλντι, το οποίο θα εκτελέσει ο Κουλιούρης Κ. , θα αστοχήσει αλλά με δεύτερη προσπάθεια ο ίδιος θα κάνει το 1-1. Λίγα λεπτά αργότερα Σε ένα ανέβασμα απο την δεξιά μεριά η σέντρα του Αντωνόπουλου θα βρεί στο δεύτερο δοκάρι τον Τσερόλα Ν. ο οποίος με κοντινό πλασέ θα κάνει 1-1, αργότερα θα έρθει η απάντηση απο το Αίμο οπού θα κερδίσει και αυτός πέναλντι για κράτημα έπειτα απο μια στημένη φάση και θα ισοφαρίσει το παιχνίδι σε 2-2. Η ομάδα απο την Χαλκηδόνα όμως δεν ξέμεινε απο ψυχικά αποθέματα και έπειτα απο ένα γέμισμα η μπάλα θα κοντράρει και θα βρεθεί στα πόδια του Κυριακόπουλου Θ. ο οποίος με πλασέ θα διαμορφώσει το τελικό 3-2.

Η εντεκάδα του Χαλκηδονικού: Χαριτίδης, Χατζηδημητρίου Π., Δόγανος, Χατζηιωαννίδης  ., Λαγός, Παπαϊωάννου (Γρατσίας 60′), Τσερόλας(Κυριακόπουλος 55′) , Κουλιούρης, Σιντόρης (Δημητρούλης 60′), Αντωνόπουλος, Κολοκυθάς(Παλαιολόγος 70′).

Ο Χαληδονικός έπειτα απο αυτή την νίκη βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Με το πρωτάθλημα να έχει πολύ δρόμο ακόμα και με ένα πολύ ποιοτικό και πλήρες ρόστερ ο μόνος στόχος είναι άνοδος στην Β΄ κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Προηγούμενο άρθροΚέντρο προσχολικής αγωγής Ήλιος: “Γεύμα Αγάπης” Σάββατο 18 Νοεμβρίου
Επόμενο άρθρο8/11/23 Συνεδρίαση ΔΣ – Ν.Σερετάκης για τη σφαγή στην Παλαιστίνη: Ησυχία κάνουμε όταν τα παιδιά κοιμούνται, όχι όταν σκοτώνονται
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.