ΑΟΠ Χαλκηδονικός: Συνάντηση της διοίκησης με την Δημοτική αρχή

0

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Ιωάννη Βούρο, είχε  η διοίκηση του ΑΟΠ Χαλκηδονικού με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Ιωάννη Δάρα.

Τον κ. Βούρο πλαισίωσαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Μιχάλης Κουτσάκης, η τοπική σύμβουλος Χαλκηδόνας Χαρά Δαρσακλή και ο σύμβουλος Επικοινωνίας του Δημάρχου Ειρηναίος Αρβανίτης. Τον Χαλκηδονικό εκπροσώπησαν ο προέδρος του Ιωάννης Δάρας, ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Στούκας και ο γενικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας Δήμος Δεδεμάδης.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Δημάρχου ανταποκρινόμενος στην πάγια επιθυμία του Χαλκηδονικού να συζητούνται τακτικά, απευθείας και δια ζώσης, σημαντικά θέματα, που άπτονται υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά και υποδομών και λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων, με τις νέες συνθήκες όπως έχουν διαμορφωθεί με την πανδημία.

Ο Δήμαρχος Ιωάννης Βούρος, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του από τα υγιειονομικά πρωτόκολλα, έτσι όπως του εξήγησε ότι εφαρμόζει ο σύλλογος της Νέας Χαλκηδόνας στις προπονήσεις και τους αγώνες (με θερμομέτρηση, προληπτικές εξετάσεις, χρήση αντισηπτικών, καταστάσεις αθλούμενων κλπ) και υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια από την πλευρά του Δήμου για την ασφαλή άθληση των ομάδων Ποδοσφαίρου και Ράγκμπι του Χαλκηδονικού. Επίσης υπήρξε ταύτιση απόψεων για την αναβάθμιση και ασφαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων στο προπονητήριο “ Γ. Παυλάκης” και για την περιφρούρηση των γραφείων του συλλόγου.

Παράλληλα δήλωσε ότι πολύ σύντομα οι νέοι χώροι άθλησης ποδοσφαίρου που θα παραδοθούν στους αναγνωρισμένους ποδοσφαιρικούς συλλόγους του Δήμου και στον Χαλκηδονικό, θα αποσυμφορήσουν τη κατάσταση, όπως το νέο προπονητήριο ποδοσφαίρου που ολοκληρώνεται σύντομα στον χώρο των παλιών  σχολείων ΚΑΤΕΕ, δίπλα στην πρώην Ρενό.

Η διοίκηση του Χαλκηδονικού ευχαριστεί τον Δήμαρχο Ι. Βούρο και τους συνεργάτες του Μ. Κουτσάκη και Χ. Δαρσακλή, για το πνεύμα κατανόησης στα θέματα που απασχολούν το σύλλογο και διευκρινίζει ότι αυτές οι συναντήσεις γίνονται πάντα αβίαστα, είναι αυτονόητες και αναγκαίες για το καλό της αθλούμενης νεολαίας, την οποία ο ΑΟ  Πρόοδος – Χαλκηδονικός, υπηρετεί για περισσότερα από 100 χρόνια, αρχικά στην Κωνσταντινούπολη και από το 1924 στην μητροπολιτική Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Νέα Χαλκηδόνα.

Ευχαριστεί επίσης ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Κουτσάκη, γιατί εν μέσω θέρους, αδειών και κορωνοιού, ενδιαφέρθηκε από την πρώτη στιγμή της διάρρηξης των γραφείων του συλλόγου, κινητοποιώντας τις αστυνομικές και δημοτικές αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, για την οποία ήδη διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια του ΑΤ Νέας Φιλαδέλφειας.

Προηγούμενο άρθροΧωρίς… “Χωρίς Μεσάζοντες” λόγω covid-19…
Επόμενο άρθροΣχολικά γεύματα σε σχολεία της Νέας Φιλαδέλφειας & Νέας Χαλκηδόνας (έγγραφο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.