Κλείνουν τα γήπεδα της “καμινάδας” & το «Γ. Παυλάκης»!

0

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας ανακοίνωσε στα σωματεία “ΑΟΝΦ Ατταλος” & “ΑΟΠ Χαλκηδονικός” ότι τα γήπεδα της “καμινάδας” & το «Γ. Παυλάκης» θα παραμείνουν κλειστά για τεχνικό έλεγχο και αποκατάσταση προβλημάτων που αφορούν την ασφάλεια των αθλητών:

Ανακοίνωση

Νέα Φιλαδέλφεια  30/09/19

Σας ενημερώνουμε πως μετά τις σχετικές ανακοινώσεις – καταγγελίες του ερασιτεχνικού συλλόγου «Χαλκηδονικός» στις οποίες επισημαίνονται χρόνια προβλήματα στα 2 γήπεδα που βρίσκονται επί των οδών:

-Λαχανά, Πλαστήρα και Κιλκίς
-Παπαφλέσσα και Αχαρνών  «Γ. Παυλάκης»
και που χρησιμοποιούν οι ανδρικές ομάδες, οι ακαδημίες των ποδοσφαιρικών ομάδων του Δήμου μας (Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας, Χαλκηδονικός) αλλά και δημότες, ο δήμαρχος Γιάννης Βούρος επικοινώνησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο των Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Κανταρέλη, ζητώντας του τον άμεσο έλεγχο των συγκεκριμένων χώρων, προκειμένου να αποκατασταθούν το ταχύτερο δυνατό τα ζητήματα που έχουν ανακύψει και αφορούν την ασφάλεια των αθλητών που προπονούνται σε αυτούς.

Ως εκ τούτου οι δύο συγκεκριμένοι αθλητικοί χώροι θα παραμείνουν κλειστοί, έως ότου, παραδοθούν εκ νέου από την τεχνική μας υπηρεσία προς χρήση.


Καταγγελία Χαλκηδονικού

Ανακοίνωση-απάντηση του ΑΟΝΦ Άτταλου

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: 2η εισβολή σε 24ώρες με ΙΧ στο ίδιο μανάβικο!!!
Επόμενο άρθροΣυναυλία: Στο Άλσος Ν.Φ σήμερα (20.00) η ορχήστρα σύγχρονης μουσικής της ΕΡΤ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.