Έδειξε χαρακτήρα ο Χαλκηδονικός, νίκησε 1-2 με ανατροπή την Ειρήνη Πετρούπολης

0

Νίκη με ανατροπή σημείωσε χθες 16/12/2023 ο Χαλκηδονικός στο πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας ΕΠΣΑ επικρατώντας 1-2 με ανατροπή ενάντια στην ταλαντούχα και νεανική ομάδα της Ειρήνης Πετρούπολης.

Η ομάδα από την Χαλκηδόνα υπό τις οδηγίες του Αντρέα Τσιοβίλη και του γυμναστή Μανώλη Σταμπουλή, κλήθηκε να παίξει έναν αγώνα ειδικών συνθηκών καθώς λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε στην Αττική, οι άνεμοι ήταν πολύ ισχυροί και λόγω της έντονης βροχόπτωσης το γήπεδο της Πετρούπολης Β΄(ΑΛΚΥΩΝ) ήταν σε κακή κατάσταση με τον αγωνιστικό χώρο βαρύ και γεμάτο λίμνες νερού σε πολλά μέρη του γηπέδου. Παρόλα αυτά ο Χαλκηδονικός κατάφερε να φύγει με το «διπλό» σε ένα ματς υψίστης σημασίας ώστε να ελπίζει ακόμα για την άνοδο στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα:

Στην έναρξη του αγώνα και οι δύο ομάδες ψάχνανε να βρούνε τα πατήματα τους, μέχρι η Ειρήνη να σοκάρει τον Χαλκηδονικό με εκτέλεση φάουλ λίγο μπροστά απο το κέντρο του γηπέδου, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά λόγω των δυνατών ανέμων και βρέθηκε στα δίχτυα του Δεμεσλή . Η ομάδα απο την Χαλκηδόνα κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ και έπειτα απο λίγα λεπτά ο Ματσούκας θα βρεί με μια πάσα στον χώρο τον Κυριακόπουλο (ο οποίος είχε εισέλθει ως αλλαγή στο 15′ λόγω του τραυματισμού του Κουλιούρη) και ο ίδιος σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα θα κερδίσει πέναλντι. Το πέναλντι θα το εκτελέσει ο αρχηγός του Χαλκηδονικού Θανάσης Δόγανος ο οποίος με ψυχραιμία θα πλασάρει στην αριστερή μεριά του τέρματος και θα στείλει τις ομάδες στην ανάπαυλα με το σκορ 1-1.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Χαλκηδονικός ήταν ανώτερος δημιουργώντας στην συνέχεια πολλές φάσεις με πιο αξιοσημείωτες ένα δοκάρι του Χόντου και δύο σουτ απο τους Μπακάλη και Γρατσία τα οποία πέρασαν ξυστά απο το δοκάρι. Όλα στον Χαλκηδονικό έδειχναν η μπάλα να μην θέλει να του κάνει το χατίρι, μέχρι που στο 85′ θα γίνει το 1-2 με ένα σουτ του Ματσούκα Σ. το οποίο σε πρώτη φάση θα αποκρούσει ο Τ.Φ της Ειρήνης, αλλά λόγω πάλι των ισχυρών ανέμων η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα, σφραγίζοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα και δίνοντας μια σημαντική νίκη τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά για την τοπική μας ομάδα.

Η εντεκάδα του Χαλκηδονικού:

Δεμεσλής Ρ.(ΤΦ), Λαγός Δ (Γρατσίας Χ. 65′), Παλαιολόγος Α, Δόγανος Θ, Ριζογιάννης Β, Βέττος Θ (Παπαϊωάννου Β. 65′), Αντωνόπουλος Δ, Κουλιούρης Κ (Κυριακόπουλος Θ. 15′), Μπακάλης Ν, Ματσούκας Σ, Σιντόρης Κ (Χόντος Α. 75΄)

Προηγούμενο άρθροθανατηφόρο τροχαίο: Έπεσε, σύρθηκε και χτύπησε πάνω στο λεωφορείο
Επόμενο άρθροΠραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του Δημάρχου Γιάννη Τομπούλογλου και της νέας δημοτικής αρχής
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.