Χαλκηδονικός: Πρωταθλητής χειμώνα – Αποπομπή ποδοσφαιριστή

0

Πρωταθλητής χειμώνα αναδείχθηκε ο Χαλκηδονικός καθώς νίκησε και τον Αρίωνα εκτός έδρας με 1-0 και είναι μόνος πρώτος στη  βαθμολογία και αήττητος.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Π. Παζαφειρόπουλου πέτυχε ο Σουλιώτης με σουτ στο 90’ μετά από ωραία μεταβίβαση του Χύτα. Οι νικητές έχασαν πολλές ευκαιρίες, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, σε τετ-α τετ των Δημητρούλη (τρεις φορές), του Σουλιώτη και του Χύτα, πλασέ που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του Αρίωνα, Κακοσαίος, που ήταν ο κορυφαίος του αγώνα.

Στο 81’ ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Δημητρούλη για τον Χαλκηδονικό ως οφσάιντ, μετά από υπόδειξη του βοηθού Μπουζιάνη. Στο 90’ αποβλήθηκε ο Σουλιώτης με απευθείας κόκκινη ύστερα από υπόδειξη του άλλου βοηθού Αθανασόπουλου..

ΑΡΙΩΝ: Κακοσαίος, Καραγιαννίδης, Μπουζλέσης (56’ Καπσής), Λύτρας, Ξαγοράρης, Εριμίδης, Πολύμος (56’ Σκορδάς), Καζατζιόγλου, Κοστ, Βασιλειάδης, Μπερμπέρης (62’ Καριοφύλλης).

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Κολονέλος, Γενιδογάν, Νίκας, Χαντζάρας (70’ Σουλιώτης), Ράγιας, Λυμπερόπουλος, Χύτας, Χριστιανός, Αραπογιάννης (70’Τσιάμης), Αντωνόπουλος(92’ Λαγός), Γρατσίας (46’ Δημητρούλης).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ανακοίνωση Δ.Σ. Α.Ο.Π. Χαλκηδονικού

Το Δ.Σ. του συλλόγου σε έκτακτη συνεδρίαση που έγινε απόψε δια τηλεφωνικής επικοινωνίας αποφάσισε τα εξής:

1.) Να διακοπεί άμεσα η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Σουλιώτη και αύριο το δελτίο του να επιστραφεί στον Αίαντα Ταύρου απ’ όπου αποκτήθηκε δανεικός.

2.) Να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τους φιλάθλους του Αρίωνα για την προσβλητική συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή μας. Ήδη ο πρόεδρος ζήτησε συγνώμη για το ατυχές περιστατικό, από τους παίκτες του Αρίωνα στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα.

Αιτιολογικό: Η άσεμνη χειρονομία και οι ύβρεις προς τους φιλάθλους του Αρίωνα δεν συνάδουν με την ιστορία του Χαλκηδονικού αλλά ούτε με την εικόνα που κτίζει καθημερινά η ομάδα μας και με τις αξίες που πρεσβεύει. Ο Βασίλης Σουλιώτης είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής που βοήθησε την ομάδα μας και τον ευχαριστούμε γι αυτό. Με τη σημερινή του συμπεριφορά όμως αδίκησε αλλά και εξέθεσε ανεπανόρθωτα, τον εαυτό του, τους συμπαίκτες του, τον προπονητή του που τον εμπιστεύθηκε αλλά και όλο το σύλλογο.

Καλές είναι οι νίκες αλλά έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Το ήθος και η εικόνα της ομάδας προηγείται. Το νεαρό της ηλικίας του και η συμπεριφορά κάποιων φιλάθλων της αντίπαλης ομάδας προς αυτόν, δεν αποτελούν δικαιολογία ή ελαφρυντικό.

Προηγούμενο άρθροΗ νέα διοίκηση του ΣΟΝΦ
Επόμενο άρθρο“Πόλης Ενότητα”: Ανακοίνωση υποψηφιότητας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.