“Πόλης Ενότητα”: Ανακοίνωση υποψηφιότητας

0

Από την δημοτική παράταξη “Πόλης Ενότητα” με υποψήφιο Δήμαρχο τον κύριο Τάσο Κωνσταντινίδη, λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Σας αποστέλλουμε τη δημοσίευση του Σπύρου Καβακόπουλου με την οποία δηλώνει ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την “Πόλης Ενότητα”. Η απόφαση και τα λόγια του Σπύρου Καβακόπουλου μας τιμούν ιδιαίτερα.

“Θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.
“Μην ασχολείσθε με τα κοινά αν έχετε να κάνετε κάτι πιο χρήσιμο”, ρήση του μεγάλου μας Μάνου Χατζηδάκη.
Και χρήσιμα πολλά κάνω, όπως την επιμέλεια κειμένων του πολυβραβευμένου μουσικολαογράφου πατέρα μου, την ψηφιοποίηση ηχητικών ντοκουμέντων του αρχείου της λαογράφου μητέρας μου και πολλά άλλα.
Ο γνωστός μου και τώρα φίλος Τάσος Κωνσταντινίδης (υποψήφιος δήμαρχος Ν. Φιλ/φειας – Ν. Χαλ/νας), μήνες τώρα προσπαθούσε να με πείσει να μπω υποψήφιος στον συνδυασμό του και το αρνιόμουν. Μέχρι που με ρώτησε, τι είναι καλύτερο, να τα «χώνεις» από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να τους κάνεις προτάσεις ή όλα αυτά μέσω δημοτικών συμβουλίων; Και ακόμη «είναι καλύτερο να παρέχεις αφιλοκερδώς υπηρεσίες σε άλλους δήμους και φορείς ή στον δικό σου δήμο». Με προβλημάτισε, του απάντησα ότι θα τα “χώνω” και στον ίδιο όπως έκανα και στην πρώην δήμαρχο με αντιδήμαρχο τη σύζυγό μου. Μου απάντησε ότι θέλει την κριτική μου. Του είπα, μην σε πιάσω να κάνεις ρουσφέτια, κακοδιαχείριση κλπ; Αυτό δεν θα το κάνω ποτέ, μου λέει. Θα ψηφίζω κατά συνείδηση συνέχισα, να ψηφίζεις μου είπε.
Τελικά πείστηκα να κάνω και αυτό το χρήσιμο. Και βεβαίως για αυτό έλαβα υπόψη μου τις πολλές συζητήσεις μας και ακόμη ότι ποτέ δεν μου ζήτησε τη συμμετοχή μου ως αντάλλαγμα της βοήθειας που μου είχε παράσχει στις διάφορες εκδηλώσεις μου. Συμμετέχω στον συνδυασμό του χωρίς παζάρια και ανταλλάγματα και αρνούμενος κάθε αμοιβής που μπορεί να προκύψει από τον δήμο.
Έχω την πεποίθηση ότι δεν θα αυτοδιαψευστώ, δεν θα το μετανιώσω. Μαζί σου λοιπόν Τάσο Κωνσταντινίδη στην υλοποίηση των ονείρων μας που θα κάνουν τον απογοητευμένο πολίτη να επιστρέψει στη δημοκρατία της κάλπης.

Σπύρος Καβακόπουλος”

 

Προηγούμενο άρθροΧαλκηδονικός: Πρωταθλητής χειμώνα – Αποπομπή ποδοσφαιριστή
Επόμενο άρθρο“Έφυγε”ο ιστορικός Σαράντος Καργάκος
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.