“ΑΕΚ ΜΑΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ””

0

184793-aekiiΗ Original, η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ, ναύλωσε πούλμαν και μετέφεραν πρόσφυγες στο ΟΑΚΑ, οι οποίοι παρέλαβαν ρούχα και τρόφιμα που είχαν συγκεντρωθεί και στη συνέχεια παρακολούθησαν τον αγώνα της ομάδας με τον ΠΑΣ Γιάννενα για το πρωτάθλημα.

184793g-15732594Στην εξέδρα των οργανωμένων οπαδών αναρτήθηκε ένα τεράστιο πανό που έγραφε: «ΑΕΚ Μάνα Όλων των Προσφύγων». Δίπλα ένα μικρότερο έγραφε στα αγγλικά «We are all refuges» (Είμαστε Όλοι Πρόσφυγες).

Πριν από την έναρξη του αγώνα του, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, προκειμένου να τιμηθεί η ημέρα μνήμης για την Μικρασιατική Καταστροφή το 1922. «Η ΑΕΚ προέρχεται από την προσφυγιά και δεν ξεχνά την προσφυγιά», ήταν το μήνυμα που ακούστηκε από τα μεγάφωνα, κατά την ανακοίνωση του ενός λεπτού σιγή.

Προηγούμενο άρθροΣμύρνη 1922: Δείτε το Βίντεο-Ντοκουμέντο που βρέθηκε μετά από 86 χρόνια!
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της Ένωσης Γονέων Φ.Χ. για τη νέα σχολική χρονιά
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.