Μάνταλος: «Κάτι μου λέει ότι θα κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ- Καλύτερο γκολ αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό»

0

O Πέτρος Μάνταλος τόνισε πως θα ήθελε η ΑΕΚ να μπει στους ομίλους του Champions League.

Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε στο TikTok της ΑΕΚ και συγκεκριμένα στο Q&A όπου ρωτήθηκε για το αν θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Ένωση.

«Και θέλω να την κλείσω και κάτι μου λέει ότι θα την κλείσω εδώ», ήταν η απάντησή του.

Για τους στόχους του αυτή τη σεζόν σημείωσε: «Οι προσδοκίες μου για τη σεζόν είναι όπως κάθε χρόνο. Να κερδίζει τον τίτλο η ομάδα και να βρεθεί σε έναν όμιλο. Το καλύτερο για εμάς θα είναι στο Champions League».

@aekfc

Q&A with Petros ⚫️🟡 #aekfc #aekfcseason2023_2024 #Mantalos_20

♬ πρωτότυπος ήχος – AEK FC

Όσο για το καλύτερο γκολ που έχει πετύχει ποτέ; «Λόγω και σημαντικότητας, θα πω το γκολ στο Κύπελλο στο 2-1 με τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2015-16».

Τέλος για την καλύτερη στιγμή της καριέρας του, υποστήριξε: «Θα διαλέξω όλη την περσινή σεζόν».

ΠΗΓΗPROTOTHEMA
Προηγούμενο άρθροΣΟΝΦ: Σάββατο 10 Φλεβάρη ΓΣ & Κοπή Πίτας
Επόμενο άρθροΡόμπερτ Λιούμπισιτς: Ο ενθουσιασμός του στο γήπεδο της ΑΕΚ, το σχόλιο για τον κόσμο και η πρώτη προπόνηση στα Σπάτα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.