ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, φτιάξε PAYZY και κέρδισε 15 ευρώ !

0

Η Cosmote δημιούργησε της εφαρμογή Payzy οπού Κάνεις Αγορές με ασφάλεια, Πληρώνεις Λογαριασμούς, Στέλνεις χρήματα μέσω chat, Μοιράζεσαι τα έξοδα της παρέας αυτόματα, Αποταμιεύεις  χρήματα και πολλά αλλά.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί μια προσφορά που με την εγγραφή σου κερδίζεις 15 ευρώ οπού μπορείς να τα ξοδέψεις οπού και όπως θες.

Η διαδικασία είναι απλή, πατας το λινκ κάτω, βάζεις το email σου, έρχεται κωδικός επιβεβαίωσης, έπειτα βάζεις τους κωδικούς taxis μπαίνεις σε μια βιντεοκληση για επιβεβαίωση ταυτοποίησης προσκάλεσε φίλους και τελείωσες! Τα πιο έυκολα 15 ευρώ της ζωής σου.

Κάνε άμεσα της εγγραφή σου ΕΔΩ και κέρδισε αμέσως λεφτά!

PAYZY ΕΓΓΡΑΦΗ

 

Προηγούμενο άρθροΓ. Βούρος: «Υπεγράφη στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων η χρηματοδότηση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με 2,5εκ. ευρώ στο πλαίσιο των προσκλήσεων ΑΤ06 και ΑΤ08 του προγράμματος «Αντ. Τρίτσης»
Επόμενο άρθροΗ χρόνια δερματοπάθεια που εμφανίζεται 3 φορές συχνότερα σε γυναίκες
Εκδότης Fx-news. Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.