BLANCO COFFEE STORIES – Hype Up Your Day

0

Το Blanco Coffee Stories εδρεύει στην οδό Αναξαγόρας 41 Νέα Φιλαδέλφεια

Βρίσκεται μακριά από την πολύβοη πιάτσα της Νέας Φιλαδέλφειας, στην ήσυχη και πράσινη γειτονιά των Απομάχων, παρέχοντας σε όλη την περιοχή έναν από τον πιο ποιοτικό καφέ της πόλης μας. Το μότο του Blanco Coffee Stories είναι Hype Up Your Day, δηλαδή έχει ως στόχο να δώσει στους πελάτες του κίνητρο για να συνεχιστεί η μέρα τους με όρεξη και με θετική ενέργεια.

 Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να απολαύσει τον καφέ του και το πρωινό του στο ίδιο το μαγαζί σε ένα πολύ ήσυχο και ευχάριστο περιβάλλον, να πάρει takeaway οδεύοντας η επιστρέφοντας από την δουλειά του η οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα και να παραγγείλει στο σημείο που βρίσκεται τηλεφωνικός ή μέσω Efood και Wolt.

 

Το Blanco Coffee Stories εξειδικεύεται στην:

  • Τέλεια Γεύση: Ο καφές του είναι μια απόλαυση για τους γνώστες και λάτρεις της ποιοτικής καφεΐνης.
  •  smoothies με 100% φυσικά φρούτα
  • Διάφορα είδη milkshake
  • Σφολιάτες και sandwiches
  • Super food blends και διάφορα είδη snack
  • Δροσιστικές γρανίτες για τον καύσωνα του καλοκαιριού  .
  • Σωστό Καβούρδισμα: Οι κόκκοι καφέ που χρησιμοποιούνε καβουρδίζονται στον ιδανικό βαθμό για να αποκτήσουν την επιθυμητή ένταση και γεύση.
  • Εξαιρετικό Άλεσμα: Ο καφές αλέθεται με μεγάλη προσοχή και ακρίβεια, για να προσφέρει τον τέλειο καβουρδισμένο κόκκο σε κάθε φλιτζάνι.
  • Υπέροχο Άρωμα: Ένας αρωματικός και εξαιρετικά ισορροπημένο καφές που θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

 

Έχοντας την τύχη να είμαι καθημερινός πελάτης του Blanco Coffee Stories όντας γείτονας, τα πράγματα που έχουν κάνει την καλύτερη εντύπωση είναι ο γευστικότατος καφές, τα πολύ νόστιμα σάντουιτς τα οποία παρέχονται και με ψωμάκι ολικής αλέσεως (για τους διατροφικούς) και πάνω από όλα η πολύ ευχάριστη εξυπηρέτηση από όλο το προσωπικό του καταστήματος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:

 

Προηγούμενο άρθροΛεωφόρος Κηφισού: Φωτιά σε φορτηγάκι στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας – ΒΙΝΤΕΟ
Επόμενο άρθροΠερισσός: Πτώση ατόμου στις ράγες – Σταμάτησε η κυκλοφορία των συρμών του τρένου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.