Γνωρίστε το RIVER CAMP

0

Το RIVER CAMP δίκαια έχει αναδειχθεί σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα της Αθήνας επενδύοντας σε όλα εκείνα τα στοιχεία που μετράει ο ποδοσφαιριστής!

 

1. Νέοι ευρωπαϊκοί χλοοτάπητες τελευταίας γενιάς, προδιαγραφών FIFA 5 αστέρων τοποθετημένοι πρόσφατα σε ένα πανέμορφο γήπεδο 8χ8 (το μεγαλύτερο στην Αττική και ένα φανταστικό γήπεδο 6χ6.

2. Αμερικάνικοι προβολείς MUSCO υψηλής λευκής φωτεινότητας που κάνουν τη νύχτα μέρα!

3. Μεγάλοι ηλεκτρονικοί πίνακες που προβάλλουν το σκορ σε κάθε αγώνα και χρονομετρούν.

4. Οργάνωση των πρωταθλημάτων υποδειγματική με έπαθλα μοναδικά και συνεχή ενημέρωση στα social media. 5. Καφετέρια με θέα και στα δύο γήπεδα, τηλεόραση 55΄ για προβολή αγώνων με συνδρομητικά κανάλια, ελεύθερο wi-fi.

Στα γήπεδα του RIVER CAMP που βρίσκονται σε μια καταπράσινη περιοχή, προσβάσιμη από κάθε περιοχή της Αθήνας (όρια Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Ιωνίας-Μεταμόρφωσης-Μενιδίου) διοργανώνονται πρωταθλήματα, φιλικά καθώς και παιδικά πάρτι.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Τηλέφωνα: 2102465748, 6942694246

facebook: RiverCamp

instagram: RiverCamp

Site: RiverCamp.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

Προηγούμενο άρθροΓιάννης Τομπούλογλου: “Η Ανευθυνότητα Βούρου Άφησε Το Δήμο Χωρίς Προϋπολογισμό”
Επόμενο άρθροΔήμος ΝΦ/ΝΧ: Παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες το φαινόμενο να πετούν κάδους απορριμμάτων του Δήμου στο ποτάμι.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.