Κυριακή 28 Απριλίου: 1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης και Τιμής στον Ποντιακό Ελληνισμό

0

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΣΟΝΦ:

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης»  διοργανώνουν το 1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης και Τιμής στον Ποντιακό Ελληνισμό.
Οι αγώνες θα γίνουν  την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης», οδός Λάρνακος 55, στη συνοικία Αγία Μαρίνα της Νέας Φιλαδέλφειας.
Ώρα προσέλευσης: 10:00 πμ
 
Ώρα Έναρξης: 10:30 π.μ 
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους τους μαθητές και μαθήτριες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ανεξαρτήτως κατοχής ή όχι δελτίου αθλητικής ιδιότητας. Δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τη συμμετοχή.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 26 Απριλίου 9μμ και με μέγιστο αριθμό συμμετοχών τις 60. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

  • Στο email του  Σκακιστικού Ομίλου Νέας Φιλαδέλφειας: sonfilad [@] yahoo.gr δηλώνοντας ονοματεπώνυμο, έτος γέννησης, σχολείο/τάξη τηλέφωνο και Αριθμό Μητρώου Ε.Σ.Ο. εφόσον είναι εγγεγραμμένος/η σε σύλλογο.
  • ή στο τηλέφωνο 6972571596  Ντίνα Σερετάκη

Περισσότερες πληροφορίες: https://sonf.gr/?p=23311

Προηγούμενο άρθροΔήμος ΝΦ/ΝΧ: Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων Πρωτομαγιάς 2024
Επόμενο άρθροΛαϊκή Συσπείρωση: Αθωράκιστη η πόλη και το Άλσος. Αντιμέτωποι με χαράτσια και πρόστιμα οι κάτοικοι των Απομάχων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.