Η AEK ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Αγραβάνη

0

Παίκτης της Ένωσης και με τη βούλα είναι ο Δημήτρης Αγραβάνης με την ΑΕΚ να επισημοποιεί τη συμφωνία με τον έμπειρο άσο.

Συνεχίζει την ενίσχυση της η ΑΕΚ μετά την απόκτηση του Μπράντον Νάιτ και την γρήγορη αποδέσμευση του Ρίκι Λίντο. Ο Δημήτρης Αγραβάνης αποτελεί με κάθε επισημότητα παίκτη της Βασίλισσας και έρχεται να δώσει λύσεις στη frontline της. Ο Έλληνας ψηλός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν που διανύουμε.

Εδώ και ημέρες ο Αγραβάνης κάνει ατομικές με τον γυμναστή της ΑΕΚ (και με την επίβλεψη του Δημήτρη Σκορδά), ενώ αυτή ήταν η προσθήκη Έλληνα που έχει το δικαίωμα να κάνει η Ένωση. Γίνεται προσπάθεια μήπως προλάβει το ματς με τον Άρη, αλλά ακόμα είναι νωρίς για να απαντηθεί αν θα είναι έτοιμος να παίξει.

Ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία από Α1 (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Περιστέρι, Προμηθέας) και διεθνής με την Εθνικη Ανδρών. Στάθηκε άτυχος τη φετινή σεζόν, τραυματίστηκε και έλαβε μέρος σε μόνο 2 αγώνες της ισπανικής Μπρεογκάν.

Αναλυτικά

H ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι συνήψε συμφωνία με τον Δημήτρη Αγραβάνη (29 χρ., 2μ.08).

Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο με τη «Βασίλισσα» έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης γεννήθηκε στο Μαρούσι, στις 20 Δεκεμβρίου 1994.

Προηγούμενο άρθροΛ.Σ. ΝΦ/ΝΧ: Επικοινωνία της Δανάης Γκούμα με τον Δήμαρχο για θέματα πολιτικής προστασίας
Επόμενο άρθροΚλείνουν πολλά σχολεία στις 18-01 οι μαθητές: Δείτε γιατί
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.