Γνωρίστε το CATGANG Νέας Φιλαδέλφειας

0

Το Catgang είναι πολιτιστικός σύλλογος και συνεργατικός χώρος με έδρα τη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό που δημιούργησε και συγκροτεί την ομάδα του από το 2019 είναι η αγάπη για τη σωματική – καλλιτεχνική έκφραση και η επιθυμία της να δημιουργήσει ένα κέντρο με ανθρώπους που έρχονται σε επαφή με τον εαυτό τους, αλλά και μεταξύ τους, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

Το τσίρκο, τα εναέρια ακροβατικά και η γιόγκα είναι τα κατ’ εξοχή στοιχεία μας. Στόχος της ομάδας είναι να μεταδώσουμε τις γνώσεις και τις τεχνικές μας σε ανθρώπους που αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους σωματικής και δημιουργικής άσκησης.Να μεταδώσουμε μια κουλτούρα ανθρώπων, που με οδηγό το σώμα και την κίνηση να δημιουργούν σταθερές και υγιείς σχέσεις με τον εαυτό τους, τους άλλους και το περιβάλλον τους.

Οι δράσεις μας θέλουμε να έχουν μια εξωστρέφεια κι εκτός των ορίων του χώρου μας μέσα από εξορμήσεις, παραστάσεις, φεστιβάλ\, φυσικά τοπία και δημόσιους χώρους, προάγοντας έτσι μια σύνδεση των ανθρώπων με το αστικό περιβάλλον και τον πολιτισμό. Η ακόρεστη δίψα μας για συλλογική και δημιουργική δραστηριότητα κάνει την ομάδα μας έναν ζωντανό οργανισμό, πρόθυμο να μετατρέψει μικρές οάσεις στην έρημο της αστικοποίησης και τις απομόνωσης.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τοποθεσία:

Προηγούμενο άρθροΕκδικαστηκε σήμερα η ένσταση του Γιάννη βούρου και η αντένσταση του Γιάννη Τομπούλογλου
Επόμενο άρθροΣΟΝΦ: 5η στην Ελλάδα η Μαρία Δάλλα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.