ο Δήμος ΝΦ/ΝΧ σε συνεργασία με την υπηρεσία της ΑμΚΕ-ΙΑΣΙΣ παρέχει ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες πληροφόρησης και συμβουλευτικής σε γυναίκες που απευθύνονται στη γραμμή SOS 15900

0

Ανλυτικά η ανάρτηση του Δήμου:

Τώρα , μπορείς να μιλήσεις και συ!
Μη διστάσεις!
Είμαστε κοντά σου!!
Στο πλαίσιο της δράσης για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με την υπηρεσία της ΑμΚΕ-ΙΑΣΙΣ «Υπατία» παρέχει ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες πληροφόρησης και συμβουλευτικής σε γυναίκες που απευθύνονται στη γραμμή SOS 15900, η οποία είναι µια υπηρεσία εθνικής εμβέλειας που δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες θύματα βίας ή σε τρίτα πρόσωπα να επικοινωνήσουν άμεσα µε ένα φορέα αντιμετώπισης της έμφυλης βίας.
Τη γραμμή στελεχώνουν ψυχολόγοι και κοινωνιολόγοι που παρέχουν άμεση βοήθεια σε έκτακτα και επείγοντα περιστατικά βίας σε 24ωρη βάση, 365 µέρες το χρόνο.
Ταυτόχρονα υπάρχει δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας των γυναικών του Δήμου μας στο τηλ. 210-2601364 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00 -16:00.
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ 210-2601364 Δευτέρα έως Παρασκευή (ώρες 9:00 -16:00).
Προηγούμενο άρθροΔημήτρης Ιτούδης: “Ευεργέτης ο Μελισσανίδης! Εκπληκτικό το μουσείο της ΑΕΚ
Επόμενο άρθροΗ κοπή πίτας του ΣΟΝΦ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.