Η κοπή πίτας του ΣΟΝΦ

0

Πλήθος αθλητών, μελών και φίλων του ΣΟΝΦ γέμισε το Α’ ΚΑΠΗ Νέας Φιλαδέλφειας το Σάββατο 10 Φλεβάρη στην κοπή της πίτας του ΣΟΝΦ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κκ Γιάννης Τομπούλογλου, Δήμαρχος, Αλέκος Γούλας, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Εμμανουήλ Διαγουμάς, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής – ΑΜΕΑ, Ηλίας Επιτρόπου, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού, Γιάννης Ζαχαριάδης, δημοτικός σύμβουλος της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, Λυµπέρης Αγγελάκης, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και πρόεδρος του “Φυσιολάτρη” Νίκαιας, Γιώργος Κατρίτσης, πρόεδρος του ΣΟ Αιγάλεω και Μυρσίνη Λυμπερτού, έφορος του σκακιστικού τμήματος του Πανελληνίου ΓΣ.

Ο πρόεδρος του ΣΟΝΦ Νίκος Σερετάκης παρουσίασε την ανασκόπηση του 2023 που υπήρξε μια ιδιαίτερα παραγωγική χρονιά για τον σύλλογο. Το 2023 ο ΣΟΝΦ είχε 41 ενεργούς σκακιστές και σκακίστριες που έδωσαν συνολικά 552 αγώνες. Ξεχωριστές στιγμές ήταν η επάνοδος στον Προκριματικό Όμιλο της Α Εθνικής Κατηγορίας του Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος, η συμμετοχή στην τελική φάση του 15ου Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων, καθώς και οι σημαντικές αγωνιστικές επιτυχίες νεαρών σκακιστών του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι σκακιστές και σκακίστριες που διακρίθηκαν για την αγωνιστική τους πορεία και απόδοση τη χρονιά που μας πέρας, η Ομάδα Παίδων – Κορασίδων που αγωνίστηκε στην Πανελλήνια τελική φάση του πρωταθλήματος και έγιναν οι απονομές των νικητών του 15ου Φθινοπωρινού Όπεν – Κύπελλο Σπύρος Λοβέρβος. Στους παρεβρισκόμενους μοιράστηκε αναμνηστικό μπρελόκ αφιερωμένο στα 45 χρόνια αγωνιστικού σκακιού στην πόλη και η εκδήλωση έκλεισε με την καθιερωμένη κλήρωση βιβλίων για τα παιδιά.

Ο Σύλλογος μπήκε με αισιοδοξία και υψηλές προσδοκίες στο 2024, ένα έτος όπου συμπληρώνονται 45 χρόνια αγωνιστικού σκακιού στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και 100 χρόνια από την ίδρυση της πόλης μας.

Προηγούμενο άρθροο Δήμος ΝΦ/ΝΧ σε συνεργασία με την υπηρεσία της ΑμΚΕ-ΙΑΣΙΣ παρέχει ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες πληροφόρησης και συμβουλευτικής σε γυναίκες που απευθύνονται στη γραμμή SOS 15900
Επόμενο άρθροVIDEO από τη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.