Γήπεδο ΑΕΚ : Προχωρούν οι εργασίες – Ολοκληρώνεται ενα σπουδαίο έργο για την πόλη μας!

0

Σύντομα ενα σπουδαίο έργο στην Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώνεται καθώς οι εργασίες προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς στην μεγάλη υπογειοποίηση ηδη απο χτες έχουν ξεκινήσει οι εργασίες του προστατευτικού στηθαίου σε ολο το μήκος της επι της Π.Κωνσταντίνου και Φωκών

Συνεχίζονται οι εργασίες στο Γήπεδο της ΑΕΚ και συγκεκριμένα η ολοκλήρωση του κεντρικού κτιρίου (πολυχώρος, μουσείο κλπ) και η αρχιτεκτονική επένδυση των εξωτερικών χώρων της “Αγιά Σοφιάς” απο την Ανατολική πλευρά επι του Άλσους

Παράλληλα συνεχίζονται οι εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χωρου για την πεζοδρόμηση της οδου Π.Κωνταντίνου με την τοποθέτηση των κυβόλιθων οπως και πίσω απο την παλιά θύρα 21 με τις χωματουργικές εργασίες να καθαρίζουν τον περιβάλλοντα χώρο . Το εξωτερικό ντύσιμο του νέου Γηπέδου συνεχίζεται με τις εργασίες να επικεντρώνονται στο Κτίριο των Μουσείων του νέου Γηπεδου της ΑΕΚ και στην Ανατολική πλευρά απο την πλευρά του Άλσους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ FX-NEWS ΕΔΏ

Δείτε τo σημερινό βίντεο (18/12/2021) με τις όλες τις εργασίες πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ απο το aekidea.org  εδώ

 

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση σε συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης
Επόμενο άρθροΤέσσερις Ρομά μπήκαν σε διαμέρισμα στη Νέα Ιωνία και άρπαξαν 70.000 ευρώ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.