Δελτίο τύπου της “Δύναμης Πολιτών”

0

Λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Αντιδημοκρατικά παιχνίδια στις πλάτες της σχολικής κοινότητας

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ζήσαμε ακόμη μία αντιδημοκρατική φαρσοκομωδία με ενορχηστρωτή το δήμαρχο και συνεργάτες τους Γρετζελιά, Κωνσταντινίδη και Κοπελούσο. Κατά τη συγκρότηση των σχολικών επιτροπών του Δήμου μας, εκεί δηλαδή που θα έπρεπε να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή αντιπροσωπευτικότητα των φορέων της εκπαίδευσης, αλλά και των τοπικών παρατάξεων, από τις 15 θέσεις προτάθηκαν μόνο 2 για ολόκληρη την αντιπολίτευση και άλλες 2 για τους διευθυντές της εκπαίδευσης. Το τραγελαφικό είναι ότι στις θέσεις της αντιπολίτευσης περιλαμβάνουν και τις παρατάξεις Γρετζελιά και Κωνσταντινίδη, που συμμετέχουν στη διοίκηση του Δήμου σε έμμισθες θέσεις, αλλά κατά το δοκούν αυτοβαφτίζονται και αντιπολίτευση όταν είναι να καταλάβουν και άλλες θέσεις!!!

Η ίδια λογική ακολουθήθηκε και στη συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (ΔΕΠ), όπου αν και εισηγητικά είχε ζητηθεί εγγράφως από την αντιπολίτευση να προτείνει άτομα, ο αντιδήμαρχος παιδείας κ. Κωνσταντινίδης ενημέρωσε ότι αυτό εστάλη «εκ παραδρομής», αποκλείοντας πάλι εντελώς την αντιπολίτευση από τη συγκρότηση της ΔΕΠ.  Αντ’ αυτού, πρότεινε ως εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων της πόλης 2 ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, δείχνοντας και τον προσανατολισμό και τις επιλεκτικές φιλίες της νέας διοίκησης.

Τέτοια δημοκρατία τους τη χαρίζουμε. Η Δύναμη πολιτών δεν πρόκειται να γίνει το δημοκρατικό άλλοθι αυταρχικών και αντιδημοκρατικών πρακτικών. Ως εκ τούτου, δεν πρόκειται να συμμετέχουμε σε καμία από τις δύο σχολικές επιτροπές.

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Προηγούμενο άρθροYin yang balance: Σύνδεση γονέα και παιδιού μέσω της αναπνοής!
Επόμενο άρθροΔήμος ΝΦ-ΝΧ: Το Σχέδιο του Γιάννη Βούρου για τον Πολιτισμό
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.