Yin yang balance: Σύνδεση γονέα και παιδιού μέσω της αναπνοής!

0

Εστιάζουμε στο γονεϊκό ρόλο και χρησιμοποιούμε τη δύναμη της συνειδητής αναπνοής για να συνδεθούμε με το δικό μας εσωτερικό παιδί. Ανακαλύπτουμε και πάλι με την αντίληψη μας ως ενήλικοι πώς είναι να βρίσκεται κάποιος σε αυτή την ηλικία, και θυμόμαστε τα συναισθήματα, τις ανάγκες και τα τραύματα που οι ίδιοι πιθανόν βιώσαμε σε αυτή τη φάση της ζωής μας. Έτσι, με μια πιο καθαρή ματιά, με αγάπη και κατανόηση, προσεγγίζουμε τα παιδιά μας!

Μαθαίνοντας να αναπνέουμε συνειδητά, επιλέγουμε την εσωτερική ηρεμία και την καθαρή σκέψη, επιλέγουμε την ενσυνειδητότητα (mindfulness) σε όλο το φάσμα της ζωής μας.

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και ώρα 18:30, το yin yang balance φιλοξενεί το “Εργαστήριο Breathwork μόνο για Γονείς Παιδιών από 3 έως 11 ετών” με τη Μαρία Καυρολογάκη.

Περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/events/490191551827001/
Απαραίτητη η κράτηση : 6932 239030 * mkavrologaki@gmail.com

Υin yang balance

YOGA – SHIATSU-REJUVANCE – ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Προηγούμενο άρθρο“Ποδονίφτης”: Εκδικάζεται κανονικά η προσφυγή στο ΣτΕ
Επόμενο άρθροΔελτίο τύπου της “Δύναμης Πολιτών”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.