ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Η «απάντηση-αντίδραση» του δημάρχου…

Η «απάντηση-αντίδραση» του δημάρχου…ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΔΗΜΟΤΗ

«Θα ήθελα να σας αναφέρω ότι την περασμένη Τρίτη το απόγευμα ο γιος μου, όπως και πολλά άλλα παιδάκια έπαιζε στο πάρκο που βρίσκεται επί των οδών Φαναρίου, Πανόρμου και Σμύρνης. Εντός του συγκεκριμένου πάρκου υπάρχει ένα «φρεάτιο» υπερυψωμένο άκρως επικίνδυνο για το χώρο. Σε συνδυασμό με τον ελλιπή φωτισμό, γιατί τώρα που βραδιάζει νωρίτερα δεν μπορούμε να ανάψουμε φωτισμό λίγο νωρίτερα, ο μικρός μου σκόνταψε στο φρεάτιο με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να χρειαστεί 6 ράμματα επάνω από το οστό της λεκάνης. Ενημερωτικά ετοιμάζω έγγραφη καταγγελία προς τον Δήμο και οποιονδήποτε άλλο υπεύθυνο. Θεωρώ ότι πρέπει να δημοσιοποιηθεί προκειμένου να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι γονείς και να αποφύγουμε νέα ατυχήματα. Σας αποστέλλω και εικόνα του πάρκου.»

Μετά την καταγγελία δημότη στην Fx-news: «ΝΦ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Τραυματισμός παιδιού σε Παιδική χαρά!», λάβαμε από τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας δελτίο τύπου με τίτλο, «Απάντηση σε δημοσίευμα»…

 

Ο  κ. Άρης Βασιλόπουλος, αφού διάβασε την εφημερίδα μας (την οποία δεν… διαβάζει διότι ‘έχει χαρτί υγείας σπίτι του’ όπως ανερυθρίαστα δήλωσε σε συνεδρίαση του Δ.Σ.) και «πληροφορήθηκε» την καταγγελία του δημότη, ΔΕΝ ζήτησε ούτε μια συγγνώμη προς την οικογένεια και απλά εξέφρασε την λύπη του στην οικογένεια για τον τραυματισμό του γιου τους σε «πιστοποιημένο» πάρκο του Δήμου! Πάρκο, που όπως κατήγγειλε (με φωτογραφίες) ο δημότης, έχει ελλειπή φωτισμό και ένα «φρεάτιο υπερυψωμένο άκρως επικίνδυνο για το χώρο» και το οποίο «οδήγησε» στο νοσοκομείο το παιδί! Για τα οποία δεν ανέφερε ΤΙΠΟΤΑ στο δελτίο τύπου ο Δήμαρχος! «Όλα ήταν καλά στο πάρκο, η άτυχη στιγμή, λυπάμαι»… με μια φράση!

Και για να μην έχουμε καμία αμφιβολία για το «σκεπτικό» της «απάντησης σε δημοσίευμα της FX-news» του Δημάρχου, διαβάστε το εισαγωγικό σημείωμα του δημοσιογραφικού οργάνου του κ. Βασιλόπουλου στην δημοσίευση του συγκεκριμένου δελτίου τύπου:

O Δήμος σχετικά με δημοσίευμα που αφορά τραυματισμό παιδιού

Αντιδρώντας σε δημοσίευμα τοπικής ενημερωτικής ιστοσελίδας, το οποίο αναφερόταν σε καταγγελία για τραυματισμό παιδιού σε παιδική χαρά, ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:(…)

Η αντίδραση του δήμαρχου

μάλιστα…

Φευ!

«ΟΝΕΙΔΟΣ στην Δημοκρατική ιστορία της Νέας Φιλαδέλφειας»

ΝΦ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Τραυματισμός παιδιού σε Παιδική χαρά!Διαβάστε on line την εφημερίδα Fx-news (Μάιος 2019):

Σε περίπτωση που έχετε ενεργοποιημένο το ad block και δεν εμφανίζεται κάντε ΚΛΙΚ⇒ ΕΔΩ