«Ναρκοπέδιο» το ανοιχτό προς όλους γήπεδο ποδοσφαίρου στην οδό Ιασωνίδη (“ΚΑΤΕΕ”)

0

Σε Ναρκοπέδιο έχει εξελιχθεί το γήπεδο ποδοσφαίρου και γενικότερα όλος ο ευρύτερος χώρος που βρίσκεται στην οδό Ιασωνίδη (π.ΚΑΤΤΕΕ).

Το συγκεκριμένο γήπεδο είχε δημιουργηθεί με σκοπό να καλύψει τις κατεπείγουσες ανάγκες που υπάρχουν τόσο από πλευράς Δήμου για τις δραστηριότητες του μαζικού αθλητισμού όσο και των ερασιτεχνικών σωματείων της Νέας Φιλαδέλφειας & Νέας Χαλκηδόνας.

πλέον όμως, όπως θα δείτε και απο τις φωτογραφίες το γήπεδο και ολόκληρος ο χώρος βρίσκεται σε άθλια κατάσταση.

Το χειρότερο της υπόθεσης είναι ότι αρκετός κόσμος και κυρίως παιδιά πηγαίνουν στο συγκεκριμένο γήπεδο με σκοπό της σωματική τους άθληση.

δυστυχώς απο ότι όλα δείχνουν με τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις είναι θέμα χρόνου να έχουμε κάποιον πολύ σοβαρό τραυματισμό.

Προηγούμενο άρθροΕικόνες απο την συναυλία του Γεράσιμου Ανδρεάτου και του Βαγγέλη Κονιτόπουλου
Επόμενο άρθροΒίντεο από τον κόσμο και την συναυλία του Θ. Ολύμπιου στο πανηγύρι της Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.