Εικόνες απο την συναυλία του Γεράσιμου Ανδρεάτου και του Βαγγέλη Κονιτόπουλου

0

Σας παραθέτουμε φωτογραφίες απο την χθεσινή συναυλία 7/5/2024 του Γεράσιμου Ανδρεάτου και του Βαγγέλη Κονιτόπουλου οπού διεξήχθη στο πλαίσιο των εορταστικών πολιτιστικών εκδηλώσεων για την Πρωτομαγιά 2024. Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Τομπούλογλου, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό από σκηνής.

Αναλυτικά ο Δήμος Δημοσίευσε το συγκεκριμένο δελτίο τύπου:

🔹 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο, την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, στο πλαίσιο των εορταστικών πολιτιστικών εκδηλώσεων για την Πρωτομαγιά 2024 που διοργανώνει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.
🔹 Ήταν μια καλλιτεχνική εκδήλωση με ποιότητα, που εξελίχθηκε σε λαϊκό γλέντι άνευ προηγουμένου, με χιλιάδες κόσμου να διασκεδάζουν σαν μια μεγάλη παρέα, στην πλατεία Πατριάρχου, στη Νέα Φιλαδέλφεια.
🔹 Ο Δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου απηύθυνε χαιρετισμό από σκηνής.
Αναφέρθηκε στους υψηλούς συμβολισμούς της εργατικής Πρωτομαγιάς, στην αξία της παράδοσης του εορτασμού της Πρωτομαγιάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα, μίλησε ειδικότερα για την φετινή χρονιά, που αποτελεί χρονιά-ορόσημο, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη δημιουργία της πόλης μας, και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους των υπηρεσιών του Δήμου και γενικότερα όλους όσοι δουλεύουν για την διεξαγωγή του πανηγυριού.
🔹 Ανάμεσα στους χιλιάδες πολίτες, παρούσα σύσσωμη η Δημοτική Αρχή της πόλης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, και οι εν ενεργεία Ευρωβουλευτές και υποψήφιοι – σε διαφορετικά ψηφοδέλτια – στις επικείμενες ευρωεκλογές Στέλιος Κυμπουρόπουλος και Αλέξης Γεωργούλης.
🔹 Συνεχίζουμε με μια ακόμα συναυλία στην πλατεία Πατριάρχου, απόψε Τετάρτη 8 Μαΐου 2024 στις 20.00 με τους Sailing Driftwoods, στις 21.00 με Πωλίνα & Μπίγαλη και στις 23.00 με Ολύμπιο & Πάτσιο.
🔹 Σας περιμένουμε όλους και όλες για ακόμα μια αξέχαστη βραδιά!
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: 
Προηγούμενο άρθροΒόλτα με την κάμερα της FX-NEWS στο πανηγύρι της Πρωτομαγιάς 2024
Επόμενο άρθρο«Ναρκοπέδιο» το ανοιχτό προς όλους γήπεδο ποδοσφαίρου στην οδό Ιασωνίδη (“ΚΑΤΕΕ”)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.