ΝΦ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Τραυματισμός παιδιού σε Παιδική χαρά!

0

 

Η Fx-news, έλαβε από δημότη, καταγγελία κατά του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, για τον τραυματισμό του παιδιού του στην παιδική χαρά της οδού Φαναρίων. Διαβάστε την καταγγελία και δείτε τις φωτογραφίες-ντοκουμέντα που μας απέστειλε:

“Καλησπέρα, Θα ήθελα να σας αναφέρω ότι την περασμένη Τρίτη το απόγευμα ο γιος μου, όπως και πολλά άλλα παιδάκια έπαιζε στο πάρκο που βρίσκεται επί των οδών Φαναρίου, Πανόρμου και Σμύρνης. Εντός του συγκεκριμένου πάρκου υπάρχει ένα “φρεάτιο” υπερυψωμένο άκρως επικίνδυνο για το χώρο. Σε συνδυασμό με τον ελλιπή φωτισμό, γιατί τώρα που βραδιάζει νωρίτερα δεν μπορούμε να ανάψουμε φωτισμό λίγο νωρίτερα, ο μικρός μου σκόνταψε στο φρεάτιο με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να χρειαστεί 6 ράμματα επάνω από το οστό της λεκάνης. Ενημερωτικά ετοιμάζω έγγραφη καταγγελία προς τον Δήμο και οποιονδήποτε άλλο υπεύθυνο. Θεωρώ ότι πρέπει να δημοσιοποιηθεί προκειμένου να ενημερωθούν και οι υπόλοιποι γονείς και να αποφύγουμε νέα ατυχήματα. Σας αποστέλλω και εικόνα του πάρκου.”

Προηγούμενο άρθροΆλσος ΝΦ: Παραλίγο τραγωδία με πτώση δέντρου!
Επόμενο άρθροΗ “απάντηση-αντίδραση” του δημάρχου…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.