Καταιγίδα-Αττική: Που έχουν κλείσει σταθμοί και δρόμοι

0

Κλήσεις στην Πυροσβεστική και από Νέα Φιλαδέλφεια για άντληση υδάτων…

Η δυνατή μπόρα που έπληξε το μεσημέρι την Αττική προκάλεσε έφερε προβλήματα στους δρόμους, διακοπές ρεύματος και δεκάδες κλήσεις σε πλημμυρισμένα κτίρια. Προειδοποίηση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Εκτός λειτουργίας έμειναν αρκετοί φωτεινοί σηματοδότες, ακόμα και σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, ενώ 20 οδηγοί χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν από τα οχήματά τους σε Γαλάτσι, Πανόρμου και Αμπελοκήπους.

Έκλεισαν οι σταθμοί του μετρό Νομισματοκοπείο και Πανόρμου.

Κλειστοί είναι επίσης οι δρόμοι:

Πειραιώς, από Χαμοστέρνας μέχρι Πέτρου ΡάλληΛεωφόρος Μεσογείων, από το Νοσοκομείο Σωτηρία μέχρι την Βασ.Σοφίας, και στα δύο ρεύματαΚαυτατζόγλου, από Πατησίων μέχρι Αχαρνών, και στα δύο ρεύματα.Μιχαλακοπούλου, από τον Πύργο Αθηνών μέχρι τη ΜεσογείωνΑγίου Αθανασίου στο Μαρούσι, από την οδό Κονίτσης μέχρι την Σώρου.

Προβλήματα με διακοπές ρεύματος αναφέρθηκαν στα Μελίσσια. Η πυροσβεστική έχει δεχθεί περισσότερες από 190 κλήσεις για άντληση υδάτων σε περιοχές όπως Αθήνα, Φιλοθέη – Ψυχικό, Φιλαδέλφια, Χαλκηδόνα, Κηφισιά, Μαρούσι και Γαλάτσι.

Προηγούμενο άρθροΚαταιγίδα: Έκκληση να μείνουν οι πολίτες στα σπίτια τους
Επόμενο άρθροΝ.Φ.: Ιδού τα περίφημα “έργα” στα πρανή του Ποδονίφτη! (Βίντεο-pics)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.