Καταιγίδα: Έκκληση να μείνουν οι πολίτες στα σπίτια τους

0

Πλημμύρισαν οι δρόμοι σε πολλές περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας από την έντονη βροχόπτωση. Μάλιστα η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας με έκτακτη ανακοίνωση απευθύνει την παρακάτω έκκληση στους κατοίκους της Αττικής:

Η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας απευθύνει έκκληση προς τους κατοίκους της Αττικής να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους, να αποφεύγουν να μετακινούνται στις περιοχές όπου εκδηλώνονται τα φαινόμενα.

Μάλιστα καλεί και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να μεταδώσουν το μήνυμά της καθώς αυτή την ώρα που επικρατούν ακραία καιρικά φαινόμενα στην Αττική.

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στο Λεκανοπέδιο, παρακαλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους, να αποφεύγουν να μετακινούνται στις περιοχές όπου εκδηλώνονται τα φαινόμενα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των Αρχών.

Προηγούμενο άρθροΜάτι: Νεκρή Φιλαδελφειώτισσα – Κάηκε το σπίτι του γιου του Απόστολου Κόντου
Επόμενο άρθροΚαταιγίδα-Αττική: Που έχουν κλείσει σταθμοί και δρόμοι
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.