Ν.Φ.: Ιδού τα περίφημα “έργα” στα πρανή του Ποδονίφτη! (Βίντεο-pics)

0

Με μια δυνατή μπόρα κατέρρευσαν τα “περίφημα” και “πολυδιαφημισμένα” έργα στήριξης (από τις μπόρες…) των πρανών του Ποδονίφτη στη Νέα Φιλαδέλφεια…

Όπως μας κατήγγειλαν αγανακτισμένοι κάτοικοι της περιοχής πλησίον του Ποδονίφτη (οδός Ιωνίας), το φουσκωμένο από την ολιγόλεπτη μεσημεριανή μπόρα της Κυριακής (29/07) ποτάμι, ξεχείλισε επικίνδυνα και “διέλυσε” τα πλέγματα αντιστήριξης των πρόσφατων έργων της Περιφέρειας Αττικής…

Αποτέλεσμα;;; Το ποτάμι να γεμίσει με πέτρες χώμα και άλλα υλικά από τα κατεδαφισμένα πρανή και στην επόμενη νεροποντή, να πλημμυρίσει η όμορη περιοχή και τα σπίτια… όπως είχε γίνει και τον Μάρτιο του 2013:

Όπως μας καταγγέλλει η συνδημότισσά μας κυρία Ελένη Χλουβεράκη:

Σπάσανε τα πλέγματα από τα πρανή του Ποδονίφτη. Παντού προχειρότητα. Κανένας εργολάβος δεν επέβλεπε τα έργα. Ποιος εργολάβος ανέλαβε το έργο, με τι σχέδιο με τι μελέτη;;; Γιατί δεν ολοκληρώθηκε το έργο;;;”

Προηγούμενο άρθροΚαταιγίδα-Αττική: Που έχουν κλείσει σταθμοί και δρόμοι
Επόμενο άρθρο“Είχαν καθαρίσει τα φρεάτια;;;” (Καταγγελία)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.