ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ Καταιγίδα-Αττική: Που έχουν κλείσει σταθμοί και δρόμοι

Καταιγίδα-Αττική: Που έχουν κλείσει σταθμοί και δρόμοιΚλήσεις στην Πυροσβεστική και από Νέα Φιλαδέλφεια για άντληση υδάτων…

Η δυνατή μπόρα που έπληξε το μεσημέρι την Αττική προκάλεσε έφερε προβλήματα στους δρόμους, διακοπές ρεύματος και δεκάδες κλήσεις σε πλημμυρισμένα κτίρια. Προειδοποίηση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Εκτός λειτουργίας έμειναν αρκετοί φωτεινοί σηματοδότες, ακόμα και σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, ενώ 20 οδηγοί χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν από τα οχήματά τους σε Γαλάτσι, Πανόρμου και Αμπελοκήπους.

Έκλεισαν οι σταθμοί του μετρό Νομισματοκοπείο και Πανόρμου.

Κλειστοί είναι επίσης οι δρόμοι:

Πειραιώς, από Χαμοστέρνας μέχρι Πέτρου ΡάλληΛεωφόρος Μεσογείων, από το Νοσοκομείο Σωτηρία μέχρι την Βασ.Σοφίας, και στα δύο ρεύματαΚαυτατζόγλου, από Πατησίων μέχρι Αχαρνών, και στα δύο ρεύματα.Μιχαλακοπούλου, από τον Πύργο Αθηνών μέχρι τη ΜεσογείωνΑγίου Αθανασίου στο Μαρούσι, από την οδό Κονίτσης μέχρι την Σώρου.

Προβλήματα με διακοπές ρεύματος αναφέρθηκαν στα Μελίσσια. Η πυροσβεστική έχει δεχθεί περισσότερες από 190 κλήσεις για άντληση υδάτων σε περιοχές όπως Αθήνα, Φιλοθέη – Ψυχικό, Φιλαδέλφια, Χαλκηδόνα, Κηφισιά, Μαρούσι και Γαλάτσι.
POLL Νο1 (13/02/2019 – 18/02/2019)