Επιτυχημένο το 8ο τουρνουά ακαδημιών “Γιώργος Αποστολάκης”

0

“Πιστή” στο καθήκον της η ΦΕΑ, όπως τα τελευταία επτά χρόνια έτσι και φέτος σε συνεργασία με τον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας διοργάνωσε το 8ο τουρνουά ακαδημιών στη μνήμη του Γιώργου Αποστολάκη. Το τουρνουά Ακαδημιών πραγματοποιήθηκε για ακόμη μία χρονιά με μεγάλη επιτυχία εις μνήμην του αδικοχαμένου δημάρχου της Νέας Χαλκηδόνας.

Η συμμετοχή από παιδιά όλων των ηλικιών ήταν μεγάλη και οι συμμετοχές που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Τις εκδηλώσεις λήξης του τουρνουά που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 24 Ιουνίου στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας παρακολούθησαν, ο δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, ο Άρης Βασιλόπουλος, η αντιδήμαρχος της πόλης μας, η Ευτυχία Παπαλουκά και ο δημοτικός σύμβουλος κι επικεφαλής της παράταξης “ΝΕΟ”, ο Γιώργος Αράπογλου.

Η πρόεδρος της ΦΕΑ, η Ελένη Νικολέτου στην ομιλία της ευχαρίστησε άπαντες για την παρουσία τους κι ευχήθηκε το τουρνουά αυτό να καθιερωθεί ως θεσμός και να συνεχιστεί η ωραία παράδοση! Παράλληλα, ευχαρίστησε τους προπονητές και τους αθλητές των ομάδων και κυρίως τους γονείς των αθλητών που εμπιστεύτηκαν ό,τι πιο πολύτιμο έχουν τα παιδιά τους.

Οι 10 ομάδες που πήραν μέρος στο τουρνουά μαζί με την ΦΕΑ και ήταν: ο ΓΣ Περιστερίου, ο Άρης Πετρούπολης, ο Άτταλος Καματερού, η Ακαδημία Αχαρνών, ο Αχιλλέας, ο Εύνικος, οι Θρακομακεδόνες, η Ιωνία, ο Οιωνός και η Πεύκη.

Προηγούμενο άρθροΣτην ΕΣΗΕΑ γνωρίζουν το “χαρτί τουαλέτας” του δημάρχου;;;
Επόμενο άρθρο13 Οκτωβρίου 2019 οι δημοτικές εκλογές
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.