Στην ΕΣΗΕΑ γνωρίζουν το “χαρτί τουαλέτας” του δημάρχου;;;

0
“Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ”

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στο ρεπορτάζ μας από το δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης (20/06), ο δήμαρχος Α. Βασιλόπουλος, νοίκιασε (330€ από το δημοτικό ταμείο…) την ιστορική αίθουσα τύπου της ΕΣΗΕΑ (Ένωσις Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών), για να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, για να μην πραγματοποιηθεί η ολοκληρωτική κατεδάφιση των -αιθαίρετων και με οριστική απόφαση κατεδάφισης του 2015- εγκαταστάσεων καθαριότητας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, που βρίσκονται εδώ και χρόνια, στο άλσος Νέας Φιλαδέλφειας.

Βίντεο: Θαυμάστε τον δήμαρχο-φιλόλογο της ιστορικής πόλης μας…

«Πολιτική ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ & ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ»

Ο κ. Άρης Βασιλόπουλος, ο οποίος έχει αποδείξει πολλάκις την δυσανεξία του στα τοπικά -και όχι μόνο- ΜΜΕ που ελέγχουν την διοίκησή του, την εξουσία του (όπως ορίζει το σύνταγμα για τον τύπο), ο πρώτος δημότης της ιστορικής πόλης μας, που μόλις την περασμένη Τετάρτη αποκάλεσε “χαρτί τουαλέτας” την εφημερίδα Fx-news που “τόλμησε” να δημοσιεύσει καταγγελία δημοτών (!!!)! Εδώ και 4 χρόνια που είναι στην εξουσία, με περίσσια πολιτική ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ, συκοφαντεί μερίδα του τοπικού τύπου… και έχει το πολιτικό θράσος, να δώσει συνέντευξη τύπου στην ΕΣΗΕΑ!!! Την ιστορική συνδικαλιστική ένωση των δημοσιογράφων της Αθήνας. Την Ένωση που ως θέσφατο έχει την προάσπιση της ελευθεροτυπίας… Φευ…

Στην ΕΣΗΕΑ γνωρίζουν το “χαρτί τουαλέτας” του δημάρχου;;;

Η πρόσκληση του Δήμου:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σας προσκαλεί σε Συνέντευξη Τύπου με θέμα «Οι θέσεις του Δήμου για την πρωτοφανή απόφαση άμεσης κατεδάφισης των εγκαταστάσεων καθαριότητας και τις εγκληματικές συνέπειες της για τη Δημόσια Υγεία στην πόλη» την Τετάρτη 27 Ιουνίου και ώρα 12:00 μ.μ. στην αίθουσα του 1ου ορόφου της Ε.Σ.Η.Ε.Α., Ακαδημίας 20.

Θα συμμετάσχουν Δήμαρχοι της Αττικής.

 

Προηγούμενο άρθρο“Κατασταλτική λογοκρισία Τύπου…” #KATHESTOS
Επόμενο άρθροΕπιτυχημένο το 8ο τουρνουά ακαδημιών “Γιώργος Αποστολάκης”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.