“Μοναδικός υπεύθυνος ο Βασιλόπουλος”!

0

4 χρόνια “φωνάζαμε”, κάναμε ρεπορτάζ, προειδοποιούσαμε την διοίκηση Βασιλόπουλου, για το τι θα συμβεί στην περίπτωση που έρθει η στιγμή να απομακρυνθεί αναγκαστικά και δια του νόμου, ο παράνομος «σταθμός μεταφόρτωσης απορριμάτων – Γκαράζ απορριμματοφόρων – υπηρεσία καθαριότητας» του Δήμου από το άλσος! Λέγαμε ότι πρέπει ο δήμος να βρει μια λύση για την μεταφορά των εγκαταστάσεων, έστω και προσωρινή, πολύ ΠΡΙΝ έρθει η στιγμή της αναγκαστικής κατεδάφισης!

Αντί για συγκλίσεις, λύσεις και απαντήσεις, εισπράτταμε: ειρωνείες και ανοίκειους χαρακτηρισμούς! Αντί να αντιμετωπίσει ο δήμαρχος το τεράστιο πρόβλημα που ερχόταν για την καθαριότητα της πόλης του, προτιμούσε να παίζει “επαναστατικό κατενάτσιο” και να κάνει “πόλεμο” ανακοινώσεων με την ΑΕΚ, την κυβέρνηση, την περιφέρεια, την αποκεντρωμένη διοίκηση, την διεύθυνση δασών, τους “κακούς” δημοσιογράφους κλπ!!!

Και τώρα που ήρθε η στιγμή της αναγκαστικής κατεδάφισης (που έπρεπε από το 2015 να γίνει με τελεσίδικη απόφαση) και συνειδητοποίησε ότι δεν του βγήκε το “επαναστατικό κατενάτσιο” και από στιγμή σε στιγμή η υπηρεσία καθαριότητας κινδυνεύει να “τιναχτεί στον αέρα” από τις δικές του (μη) ενέργειες, ξεκίνησε η διοίκηση του δήμου το -αγαπημένο της- Blame Game (παιχνίδι επίρριψης ευθυνών)!

Ο χρόνος για παιχνίδια πλέον τελείωσε!

Στην περίπτωση που η υπηρεσία καθαριότητας βρεθεί στον δρόμο, με ότι συνεπάγεται αυτό, η ευθύνη (και θεσμικά) έχει ονοματεπώνυμο. Άρης Βασιλόπουλος. Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.


Και τώρα τι;;;

Βγαίνει η άδεια – «θέμα» ο σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων του Δήμου

«Τα αντισταθμιστικά, η απλή αναλογική και ο κυρ. Παναγιώτης!»

«Οικολογία…» (φωτογραφίες)

Δ.Σ.-Βίντεο: «Τι είπαν για την απομάκρυνση του σταθμού απορριμάτων από το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας»

«Εριξε το γάντι στον Δήμο – ‘Αγκάθι’ τα σκουπίδια…»

«Σταθμός συνεννόησης» μεταξύ Δήμου και ΑΕΚ;;;

Άλσος Ν.Φ.: «Βουνό» τα κλαδιά & τα ξερόχορτα στο γκαράζ του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας!!!

Προηγούμενο άρθροΈρευνα: Το 28,7% των Ελλήνων πιστεύει ότι «μας ψεκάζουν»!!!
Επόμενο άρθρο“Επάγγελμα επαναστάτης”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.