Δ.Σ.-Βίντεο: “Τι είπαν για την απομάκρυνση του σταθμού απορριμάτων από το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας”

0

Στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (05/07) το βράδυ με 16 θέματα ημερησία διάταξης (δείτε ΕΔΩ τα θέματα), συζητήθηκε και το θέμα της μεταφοράς του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμάτων από το άλσος Νέας Φιλαδέλφειας.

Συγκεκριμένα, η Έγκριση παραλαβής της μελέτης «ΜΕΛΕΤΗ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ».

Το θέμα της απομάκρυνσης του “αυθαίρετου” σταθμού από το άλσος είναι πολύ σοβαρό. Πάνω από 20 έτη που βρίσκεται στο σημείο -αρχικά ως προσωρινός σταθμός- ο δήμος μας χρεώνεται συνεχώς πρόστιμα από την υπηρεσία δασών. Επιπλέον, ο σταθμός θα πρέπει να απομακρυνθεί και για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Μετά την ανάγνωση του θέματος για την έναρξη της συζήτησης από τον πρόεδρο του Δ.Σ., καλέστηκαν όσοι από τους συμβούλους θέλουν να ρωτήσουν ή να τοποθετηθούν σχετικά. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, οι παρόντες σύμβουλοι που βρίσκονταν στη συζήτηση του θέματος ήταν ελάχιστοι. Από την αντιπολίτευση, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Ντάτσης (Ζούμε Μαζί) και η επικεφαλής & σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ) Δανάη Γκούμα. Ερώτηση για το θέμα έκανε ο κ. Ντάτσης και ο εκδότης της FX-news Βασίλης Βέττος, ο οποίος ρώτησε τι θα γίνει σε περίπτωση που ξεκινήσουν τα έργα του νέου γηπέδου, διότι το συγκεκριμένο σχέδιο της απομάκρυνσης για να υλοποιηθεί χρειάζεται τουλάχιστον 2-3 χρόνια…

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις “απαντήσεις” από την δημοτική αρχή και σε ποιον ανήκει ο χώρος που βρίσκεται ο σταθμός απορριμάτων σύμφωνα με δήλωση του δημάρχου:

Προηγούμενο άρθροΔ.Σ.-Βίντεο: Ο Δήμαρχος απλά… “το τερμάτισε”!
Επόμενο άρθροΒίντεο: Εως και 300 πρόσφυγες θα φιλοξενήσει ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.