Δ.Σ.-Βίντεο: Ο Δήμαρχος απλά… “το τερμάτισε”!

0

 

Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (05/07) το βράδυ με 16 θέματα ημερησία διάταξης (δείτε ΕΔΩ τα θέματα).

Εκτός ημερησίας διάταξης συζητήθηκε το κλείσιμο του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στη Νέα Χαλκηδόνα (στον Σκλαβενίτη) και το πρόβλημα που έχει προκύψει με την εξυπηρέτηση των δημοτών της περιοχής.

Για το συγκεκριμένο θέμα, την Τρίτη 4 Ιουλίου, η εφημερίδα μας έλαβε ανοιχτή επιστολή από την ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο κυρία Αντωνία Αναγνώστου, την οποία φυσικά δημοσιεύσαμε αυτούσια (δείτε ΕΔΩ). Η κυρία Αναγνώστου στην επιστολή αναφέρει τα προβλήματα που δημιουργούνται με το κλείσιμο των ΕΛΤΑ στη Ν.Χαλκηδόνα και ρωτά τι ενέργειες έκανε η δημοτική αρχή για το θέμα.

Ωραία ως εδώ…

Παίρνοντας τον λόγο ο δήμαρχος κ. Βασιλόπουλος για να ενημερώσει σχετικά, ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ την εφημερίδα μας… με απαράδεκτες, συκοφαντικές και δυσφημιστικές εκφράσεις… γιατί δημοσιεύσαμε την επιστολή της δημοτικής συμβούλου!!!

Ξεκινώντας τον “λίβελό του”και κατηγορώντας αρχικά την κυρία Αναγνώστου ως νεοφιλελεύθερη… υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων κλπ… που αρχίζει να γράφει χωρίς να ρωτήσει τον δήμο και… κατέληξε… λέγοντας: “αξιόπιστοι σε πολλά εισαγωγικά δημοσιογράφοι-υπάλληλοι… χωρίς να κάνουν το στοιχειώδες ρεπορτάζ να δούνε, βάση ποιας απόφασης έκλεισαν τα ΕΛΤΑ κλπ… αναπαράγουν αθλιότητες, αθλιότητες…” (δείτε την “σπαρταριστή” συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί).

Σύμφωνα λοιπόν με τον δήμαρχο, για να δημοσιεύσουμε ένα δελτίο τύπου, μια ανοιχτή επιστολή με τις θέσεις-απόψεις, της εκλεγμένης με την παράταξή του, αλλά ανεξαρτητοποιημένης, δημοτικής συμβούλου κας Αναγνώστου, θα έπρεπε να… κάνουμε ρεπορτάζ, να πάρουμε τηλέφωνο τον δήμο, τα ΕΛΤΑ… την Αστυνομία… πυροσβεστική, δασοφυλακή, μπορεί και τον υπουργό Αμύνης!!! “Το τερμάτισε” ο κύριος Δήμαρχος!

Το ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ !!!

Υγ. Έχουν περάσει 7 ημέρες και απάντηση ακόμη ΔΕΝ έχει δώσει ο κύριος δήμαρχος: “Fx-news: «Κύριε Δήμαρχε, πείτε ΑΜΕΣΑ ποιοι σας ζήτησαν μαύρο χρήμα»

 

Δείτε το Βίντεο

Προηγούμενο άρθρο“Εφυγε” ο Δάσκαλος Λάμπρος Κουτής
Επόμενο άρθροΔ.Σ.-Βίντεο: “Τι είπαν για την απομάκρυνση του σταθμού απορριμάτων από το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.