Fx-news: “Κύριε Δήμαρχε, πείτε ΑΜΕΣΑ ποιοι σας ζήτησαν μαύρο χρήμα”

0

 

Ο Δήμαρχος κύριος Αρης Βασιλόπουλος σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε:

Φίλτατοι λιβελογράφοι της πόλης πάρτε το απόφαση άπαξ και διαπαντός: ακόμα και αν γράψετε ότι είμαι έτοιμος να γκρεμίσω την Ακρόπολη και να γεμίσω την πόλη με κροκόδειλους, μαύρο χρήμα κάτω από το τραπέζι δεν θα πάρετε. Ήρθαμε εδώ με μοναδικό σκοπό να υπηρετήσουμε το λαό αυτής της πόλης, γι’ αυτό και δεν χρωστάμε χάρη σε κανέναν σας.


 

Κύριε  Δήμαρχε,

Είστε ο πρώτος δημότης της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας. Ο Δήμαρχος της πόλης μας. Αυτός που όταν λέει κάτι δημόσια -πόσο μάλλον όταν μιλάτε για “μαύρο χρήμα”, για ποινικό αδίκημα- θα πρέπει στα λεγόμενά σας να αναφέρετε τα ονόματα αυτών που σας “ζήτησαν” παράνομο χρηματισμό. Είστε υποχρεωμένος από το νόμο. Διότι, η δημόσια αναφορά σας στο γενικό, αόριστο, ανώνυμο, “φίλτατοι λιβελογράφοι”, αφήνει ξεκάθαρα το υπονοούμενο ότι οι τοπικοί δημοσιογράφοι της πόλης “εμπλέκονται” σε αυτό. Η εφημερίδα μας, από την οποία ζούμε την οικογένειά μας, αποκλειστικά και μόνον από τις διαφημιστικές καταχωρήσεις τοπικών επιχειρήσεων, κάτι που ΔΕΝ αμφισβητείται από ΚΑΝΕΝΑΝ, δυσφημείτε από τον υπαινιγμό σας, διότι ΔΕΝ ονοματίζετε ποιοι σας “ζήτησαν μαύρο χρήμα” και εσείς αρνηθήκατε (“μαύρο χρήμα κάτω από το τραπέζι δεν θα πάρετε”).

Σας παρακαλούμε, να ονομάσετε άμεσα τους “λιβελογράφους” που σας ζήτησαν “μαύρο χρήμα κάτω από το τραπέζι”, έτσι ώστε να μην δηλητηριάζεται (έμμεσα, συνειρμικά) η φήμη μας και κατ΄επέκταση η μείωση ή μηδενισμός των λιγοστών εσόδων που έχουμε από το επάγγελμά μας στην μεγάλη αυτή οικονομική κρίση που ζούμε.

Περιμένουμε την απάντησή σας με τα ονόματα των “λιβελογράφων” που σας ζήτησαν “μαύρο χρήμα” το συντομότερο. Θεωρούμε ότι είναι χρέος σας και για λόγους δημοσίου συμφέροντος, το οποίο και υπηρετείτε ως Δήμαρχος, να αποκαλύψετε και να δημοσιεύσουμε άμεσα -αν ισχύει- το συγκεκριμένο “σκάνδαλο” -σύμφωνα με εσάς- και να αποκατασταθεί η όποια τυχόν βλάβη μπορεί η εφημερίδα μας να υποστεί από την γενική και αόριστη αναφορά σας (“Φίλτατοι λιβελογράφοι της πόλης”).

Βασίλης Βέττος

εκδότης Fx-news

 

Προηγούμενο άρθροΚαύσωνας και αφρικανική σκόνη…
Επόμενο άρθρο“Καυτό” δημοτικό συμβούλιο την προσεχή Τετάρτη!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.