“Τι έκανε η δημοτική αρχή για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ;”

0


Επιστολή της κυρίας Αντωνίας Αναγνώστου-Καρκάνη, ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου:


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΤΑ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Πηγαίνοντας πριν από λίγες μέρες στα ΕΛΤΑ της Νέας Χαλκηδόνας προκειμένου να τακτοποιήσω τις υποχρεώσεις μου, διαπίστωσα με μεγάλη μου έκπληξη ότι το Ταχυδρομείο που χρησιμοποιούν οι κάτοικοι της περιοχής και που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, έκλεισε, αφήνοντας πίσω του μια θλιβερή εικόνα.
Ο χώρος του Ταχυδρομείου είχε μισθωθεί από την εταιρία Σκλαβενίτης και ο κ. Σπύρος Σκλαβενίτης έταξε όπως και έπραξε στην συνέχεια, να μην εισπράττει η εταιρία του το ενοίκιο, αλλά να το αποδίδει στον Δήμο. Αρα ο Δήμος είχε ένα μικρό έσοδο, αν κάποιος μπορεί να το θεωρήσει μικρό, το οποίο και το έχασε. Όμως το θέμα δεν είναι μόνο το ποσό αυτό, το θέμα είναι η ταλαιπωρία των δημοτών όλης της περιοχής και ειδικά της περιοχής από το Κάτω Κουκλάκι, το Κουκλάκι και όλη την Νέα Χαλκηδόνα, να εξυπηρετηθούν από το Ταχυδρομείο της Νέας Φιλαδέλφειας. Το να χάνονται Υπηρεσίες που εξυπηρετούν τον δημότη, μόνο ντροπή μπορούν να προκαλούν.
Εγώ θα ήθελα να μάθω τι ενέργειες έκανε ο Δήμαρχος και η σημερινή Δημοτική Αρχή για την αναστολή λειτουργίας του Ταχυδρομείου μας. Η απάντηση βέβαια που θα πάρω, αν θα πάρω, είναι ότι είναι θέμα μνημονίων. Ωστόσο η Δημοτική Αρχή δεν θα έπρεπε κατά κάποιο τρόπο να αντισταθεί; Εστω και αν αποτύχει στην οποιαδήποτε προσπάθειά της.
Το Ταχυδρομείο της Νέας Χαλκηδόνας ήταν άκρως απαραίτητο για την περιοχή και η έλλειψή του θα προκαλέσει μεγάλη ταλαιπωρία στους Χαλκηδονιώτες.

Προηγούμενο άρθρο“Η σοβιετία θέλει και παντελόνια επαναστατών”
Επόμενο άρθροΟι μεταγραφές της ΦΕΑ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.