“Δημοτικές εκλογές μαζί με Εθνικές το Φθινόπωρο του 2019;”

0

Σε συνέντευξη που έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Πάνος Σκουρλέτης στον Real Fm είπε, ότι θα μεταφερθούν οι Δημοτικές εκλογές το Φθινόπωρο του 2019 από τον Μάιο που είναι προγραμματισμένες και οι νέες δημοτικές αρχές θα αναλάβουν την 1 Ιανουαρίου του 2020.

Δήλωσε σε ερώτηση των δημοσιογράφων (Λυριτζής – Καμπουράκης), ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται σε διπλές εκλογές, Εθνικές & Δημοτικές ταυτόχρονα…

Για την εφαρμογή της απλής αναλογικής στις Δημοτικές εκλογές δεν ήταν σαφής -αν σίγουρα θα διεξαχθούν με το σύστημα- αλλά διευκρίνισε ότι σε περίπτωση που εφαρμοστεί, από την 1η Κυριακή θα εκλέγονται οι δημοτικοί σύμβουλοι και την 2η θα αναμετρούνται οι δύο πρώτοι υποψήφιοι Δήμαρχοι για την εκλογή του Δημάρχου…

Προηγούμενο άρθροΕκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου
Επόμενο άρθρο“Σκόπια 2008: Φωτογραφίες, αφίσες…” #skopia_2008
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.