Εκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

0

Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε αύριο 24.1.2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

  1. Έγκριση της απασχόλησης με νέες συμβάσεις του προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που προσελήφθη  για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Τμήματος Κοιμητηρίου και παρείχε υπηρεσίες στις 7/6/2017, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 24 του Ν. 4479/2017.
  2. Διάθεση πιστώσεων για την τακτική επιχορήγηση των Νομικών Προσώπων του Δήμου έτους 2018.

Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα για το πρώτο θέμα λόγω της λήξης των συμβάσεων των εργαζομένων και των σοβαρών προβλημάτων που εξαιτίας αυτής δημιουργούνται στη λειτουργία του Δημ. Κοιμητηρίου και για το δεύτερο δεδομένου ότι η έγκαιρη καταβολή της ετήσιας επιχορήγησης είναι απολύτως αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία των Νομικών Προσώπων του Δήμου.

 

Προηγούμενο άρθροΤην Κυριακή κόβουν την Βασιλόπιτα οι Πελοποννήσιοι ΝΦ
Επόμενο άρθρο“Δημοτικές εκλογές μαζί με Εθνικές το Φθινόπωρο του 2019;”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.