“Σκόπια 2008: Φωτογραφίες, αφίσες…” #skopia_2008

0

Βρήκαμε στο διαδίκτυο (google-photos) μια αφίσα και τρεις φωτογραφίες, από εκδήλωση στα Σκόπια τον Μάιο του 2008.


Βρήκαμε επίσης μια αφίσα εκδήλωσης-συζήτησης με τίτλο “Δεν μας απειλεί η Δημοκρατία της Μακεδονίας, μας απειλούν ο εθνικισμός, ο μιλιταρισμός και το ΝΑΤΟ“. Στην αφίσα περιλαμβάνεται το πρόγραμμα της εκδήλωσης και μια φωτογραφία.


Οι φωτογραφίες και οι εκδηλώσεις είναι από την περίοδο που η Ελληνική κυβέρνηση (2008) είχε θέσει ΒΕΤΟ στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, όταν τα Σκόπια (Π.Γ.Δ.Μ.) είχαν κάνει αίτημα για να γίνουν μέλος του οργανισμού με την ονομασία “Δημοκρατία της Μακεδονίας”. Πλέον τα γεγονότα της τότε εποχής ήρθαν στην επικαιρότητα μετά τις τελευταίες εξελίξεις για το “Σκοπιανό”…

Προηγούμενο άρθρο“Δημοτικές εκλογές μαζί με Εθνικές το Φθινόπωρο του 2019;”
Επόμενο άρθροΜενίδι: Ανήλικοι με σιδηρογροθιές και σιδηρολοστούς προσπάθησαν να επιτεθούν σε μαθητές
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.