“Λαϊκή Συσπείρωση”: Παρέμβαση-καταγγελία προς την Δημοτική αρχή

0

 

Από την δημοτική παράταξη “Λαϊκή Συσπείρωση”, λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Την εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής έχει ταχθεί η -εκλεγμένη με την υποστήριξη και τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ- Δημοτική Αρχή η οποία θέλει να εφαρμόσει στα μουλωχτά και δεν φέρνει στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα της περαιτέρω ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών του πρασίνου με την  ανάθεση σε τρίτο της αναβάθμισης και συντήρησης, για δύο χρόνια, 11 κοινοχρήστων χώρων πρασίνου και πλατειών.

Ενώ, Δημοτική Αρχή και πρόεδρος, δεσμεύτηκαν να φέρουν το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης, δεν είναι στην ημερήσια διάταξη. Μάλιστα, το ίδιο σκηνικό είδαμε και όταν θέσαμε το θέμα της αξιολόγησης στη συνεδρίαση της 4ης Οκτώβριου για την αντιδραστική αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων.

Ακολουθεί το ερώτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας για την αξιολόγηση δημοσίων υπάλληλων και τη περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας πρασίνου του δήμου προς τη Δημοτική Αρχή  

Δύο φλέγοντα ζητήματα για το Δήμος μας, την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και τη ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ, τα οποία αποτελούν σημεία της κυβερνητικής πολιτικής ώστε να περάσει η αντιλαϊκή επίθεση και στη Τοπική Διοίκηση, έχετε δεσμευτεί να θέσετε ως θέματα στην «αμέσως» επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου.

Μάλιστα για την αξιολόγηση δεσμευτήκατε από τις 4 Οκτώβριου ότι θα συζητηθεί στο αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου, ενώ για την ιδιωτικοποίηση προσπαθήσατε το αποφύγετε.

Η Λαϊκή Συσπείρωση ζητά να συζητηθούν κανονικά στο αυριανό ΔΣ όπως είχε άλλωστε δεσμευτεί και η Δημοτική Αρχή.

ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

 
ΔΑΝΑΗ ΕΥΑ ΓΚΟΥΜΑ 

 

Προηγούμενο άρθροΔημοτικές εκλογές 2019: Παράταση – Δείτε πότε θα γίνουν με “απλή αναλογική”!
Επόμενο άρθροΚάτοικοι Μάνδρας κατά Δούρου & ένταση! (Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.