ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ Δημοτικές εκλογές 2019: Παράταση – Δείτε πότε θα γίνουν με «απλή αναλογική»!

Δημοτικές εκλογές 2019: Παράταση – Δείτε πότε θα γίνουν με «απλή αναλογική»!
Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!


«Κλείδωσε» σύμφωνα και με τις τελευταίες δηλώσεις του υπουργού εσωτερικών κ. Πάνου Σκουρλέτη, η ημερομηνία των Δημοτικών & Περιφερειακών εκλογών του 2019.

Δείτε επίσης:

«Παράταση» στις Δημοτικές εκλογές του 2019 – Ρεκόρ θητείας Βασιλόπουλου!

Τον Οκτώβριο του 2019 οι Δημοτικές εκλογές με Απλή Αναλογική, είπε ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή FOCUS.

«Επιεικώς απαράδεκτο» χαρακτήρισε το σημερινό εκλογικό σύστημα στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, ο Υπουργός Εσωτερικών, σε άλλο σημείο του λόγου του παρατηρώντας πως, η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι το «κατεξοχήν πεδίο» να εφαρμοστεί η απλή αναλογική, «η γνήσια, αντιπροσωπευτική έκφραση» όπως την χαρακτήρισε, προσδιορίζοντας τες, τον Οκτώβριο του 2019.

Ο κ. Σκουρλέτης αναφερόμενος στον Καλλικράτη, έκανε λόγο για μεταρρύθμιση, που προέρχεται από ευρύ διάλογο, πως η κατάθεση και ψήφισή του θα έρθει στους πρώτους μήνες του 2018, με το χωροταξικό να τίθεται σε δεύτερη φάση της αναθεώρησης.Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!