Δημοτικές εκλογές 2019: Παράταση – Δείτε πότε θα γίνουν με “απλή αναλογική”!

0

“Κλείδωσε” σύμφωνα και με τις τελευταίες δηλώσεις του υπουργού εσωτερικών κ. Πάνου Σκουρλέτη, η ημερομηνία των Δημοτικών & Περιφερειακών εκλογών του 2019.

Δείτε επίσης:

«Παράταση» στις Δημοτικές εκλογές του 2019 – Ρεκόρ θητείας Βασιλόπουλου!

Τον Οκτώβριο του 2019 οι Δημοτικές εκλογές με Απλή Αναλογική, είπε ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή FOCUS.

«Επιεικώς απαράδεκτο» χαρακτήρισε το σημερινό εκλογικό σύστημα στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, ο Υπουργός Εσωτερικών, σε άλλο σημείο του λόγου του παρατηρώντας πως, η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι το «κατεξοχήν πεδίο» να εφαρμοστεί η απλή αναλογική, «η γνήσια, αντιπροσωπευτική έκφραση» όπως την χαρακτήρισε, προσδιορίζοντας τες, τον Οκτώβριο του 2019.

Ο κ. Σκουρλέτης αναφερόμενος στον Καλλικράτη, έκανε λόγο για μεταρρύθμιση, που προέρχεται από ευρύ διάλογο, πως η κατάθεση και ψήφισή του θα έρθει στους πρώτους μήνες του 2018, με το χωροταξικό να τίθεται σε δεύτερη φάση της αναθεώρησης.

Προηγούμενο άρθροΚάλυμνος: 4 μέρες ζωντανός ήταν ο άτυχος φοιτητής!
Επόμενο άρθρο“Λαϊκή Συσπείρωση”: Παρέμβαση-καταγγελία προς την Δημοτική αρχή
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.