Κάλυμνος: 4 μέρες ζωντανός ήταν ο άτυχος φοιτητής!

0

Επιβεβαιώνεται όπως όλα δείχνουν το χειρότερο σενάριο για το θάνατο του άτυχου 20χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο. Ο νεαρός, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, έπεσε από μεγάλο ύψος αλλά πέθανε μέρες μετά την μοιραία πτώση του.

Την ώρα που δεκάδες κάτοικοι και εθελοντές χτένιζαν την περιοχή ο 20χρονος ψυχορραγούσε χωρίς να μπορεί να τον εντοπίσει κανένας και πιθανώς χωρίς να μπορεί να καλέσει σε βοήθεια.

Μάλιστα, οι αρχές εικάζουν ότι το παιδί παρέμεινε σε μια εσοχή του βράχου για πολλές μέρες πριν κατρακυλήσει στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός, ενώ φαίνεται να ξεψύχησε τέσσερις ημέρες μετά την πτώση του.

Αστυνομικές και ιατροδικαστικές πηγές προσδιορίζουν ως ημέρα θανάτου του, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου.

Όλες αυτές τις μέρες ο 20χρονος έδινε μια άνιση μάχη να κρατηθεί στη ζωή και πέθανε τελικά τέσσερις μέρες μετά αβοήθητος μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι της οικογένειάς του.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΚάλυμνος: Δυστύχημα ο θάνατος του 20χρονου φοιτητή
Επόμενο άρθροΔημοτικές εκλογές 2019: Παράταση – Δείτε πότε θα γίνουν με “απλή αναλογική”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.