Κάτοικοι Μάνδρας κατά Δούρου & ένταση! (Βίντεο)

0

Έντονη λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ κατοίκων και επαγγελματιών από την περιοχή της Μάνδρας και της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του περιφερειακού συμβουλίου.

Η 40μελής ομάδα επιχειρηματιών, καταστηματαρχών και εμπόρων, που παρακολούθησε τη συνεδρίαση, ανέγνωσε ψήφισμα αιτημάτων. Επίσης ανήρτησαν στον χώρο πανό όπου αναγραφόταν «Φθάνει πια. Η αδιαφορία, η διαπλοκή και τα μνημόνια στερούν ανθρώπινες ζωές».

Μεταξύ των αιτημάτων περιλαμβάνονται:

– Η άμεση υλοποίηση των πρωθυπουργικών εξαγγελιών για έκτακτη ενίσχυση των μικροεπιχειρήσεων
– Γενναία χρηματοδότηση για εκτεταμένα αντιπλημμυρικά έργα.
– Άμεσα μέτρα ανακούφισης για τους άστεγους
– Ολοκλήρωση της καταγραφής των ζημιών με αποζημιώσεις σε ποσοστό 100%
– Πάγωμα των χρεών των μικροεπιχειρήσεων της περιοχής χωρίς τόκους, απαλλαγή από ΕΝΦΙΑ, φόρους τέλη κλπ.

  • Οι παριστάμενοι ζητούσαν με επιτακτικό τρόπο από την περιφερειάρχη να τους δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα με τον σχεδιασμό των επόμενων ημερών.
  • Μάλιστα, μία γυναίκα επαγγελματίας πήρε το λόγο και σε έντονο ύφος ζήτησε από την κ. Δούρου να της παρουσιάσει με ακρίβεια τις κινήσεις που θα πραγματοποιήσει κάθε μέρα.
  • «Να μάθουμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις, ντροπή σας, από ποιον ζητάτε να σας βοηθήσει; Από τον Θεό;», φώναζε η γυναίκα.
Προηγούμενο άρθρο“Λαϊκή Συσπείρωση”: Παρέμβαση-καταγγελία προς την Δημοτική αρχή
Επόμενο άρθροBlack Fry-day: Αγόρασε iPhone αλλά βρήκε… πατάτες! [Βίντεο]
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.