Ψάρι με… τατουάζ!

0

 

Μπορεί να μοιάζει με κάποιο αστείο, ωστόσο οι φωτογραφίες με αυτό το παράξενο ψάρι κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Πρόκειται για ένα μεγάλο ψάρι που πιάστηκε στα δίχτυα ψαράδων στις Φιλιππίνες και το δέρμα του μοιάζει να είναι γεμάτο τατουάζ. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Lopez Jaena, Misamis Occidental και οι ψαράδες έσπευσαν να τοποθετήσουν δίπλα στο ψάρι ένα αντίστοιχο που δεν έχει σημάδια στο σώμα του για να δείξουν τη διαφορά.

perierga.gr - Παράξενο ψάρι με... τατουάζ!

Οι φωτογραφίες έγιναν αμέσως viral και όλοι άρχισαν να σχολιάζουν πως δημιουργήθηκαν αυτά τα σχέδια στο δέρμα του ψαριού. Αυτό που σχολίασαν οι περισσότεροι είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα κάποιο κομμάτι πλαστικού ή ύφασμα είχε κολλήσει στο σώμα του ψαριού για αρκετό χρονικό διάστημα και το μοτίβο αποτυπώθηκε στο δέρμα του…

perierga.gr - Παράξενο ψάρι με... τατουάζ!
perierga.gr - Παράξενο ψάρι με... τατουάζ!
perierga.gr - Παράξενο ψάρι με... τατουάζ!

ΠΗΓΗperierga.gr
Προηγούμενο άρθροΕυαγγελία Κόντου: Από τη Νέα Φιλαδέλφεια στην κορυφή της Αμερικής
Επόμενο άρθροΑνάγκη για αίμα 0 ρέζους αρνητικό
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.