Η ανακοίνωση του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας για την μεταφορά των ζώων

0
Η ανακοίνωση του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας
Στις 10.25 το βράδυ της παραμονής του τριήμερου της 25ης Μαρτίου, λάβαμε SMS από το Δήμαρχο, στο οποίο ανέφερε ότι «ο Δασάρχης τη Δευτέρα έρχεται δριμύτερος και αποφασισμένος να τελειώσει το θέμα της μεταφοράς, εάν δεν το έχουμε κάνει εμείς στο τριήμερο που μεσολαβεί». Και συμπλήρωνε «Νομίζω πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου».
Εμείς με τη σειρά μας απαντάμε ότι το πλήρωμα του χρόνου θα επέλθει όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες στο χώρο που θα μας υποδεχθεί.
Θα επέλθει όταν ο Δήμος συμμορφωθεί με τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει ώστε να γίνουν όλα όσα είναι απαραίτητα για τη δημιουργία συνθηκών κατάλληλων για την υγεία και την ασφάλεια των ζώων.
Μέχρι τότε, καλούμε το Δήμο να απέχει από οποιαδήποτε ενέργεια θα μπορούσε να είναι βλαπτική για τη ζωή, την υγεία και την ασφάλεια των ζώων, τόσο εκεί που ζούνε σήμερα, όσο και λόγω της πρόωρης μεταφοράς τους σε ανέτοιμο χώρο
Προηγούμενο άρθροΜε έντονο Μικρασιάτικο χρώμα η φετινή παρέλαση 25ης Μαρτίου στη Νέα Ιωνία
Επόμενο άρθροTo παρών στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου έδωσε ο Σύλλογος ‘Fight School’ του Γιώργου Τσατσούλα στην Νέα Φιλαδέλφεια.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.