Αποκλειστικό: Ο Υφ. Περιβάλλοντος Γ. Αμυράς στη Νέα Φιλαδέλφεια

0

Αποκλειστικό: Ο Υφ. Περιβάλλοντος Γ. Αμυράς στη Νέα Φιλαδέλφεια

Το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας και το νέο καταφύγιο για τους αδέσποτους φίλους μας, που κατασκευάστηκε στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας επισκέφτηκε πριν μερικές ημέρες ο Υφυπ. Περιβάλλοντος Γ. Αμυράς.

Τον κ. Αμυρά υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Νέας – Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Λύσσανδρος Γεωργαμλής, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Μιχάλης Κουτσάκης, ο Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακής Πολιτικής Θάνος Λέκκας, στελέχη του Δήμου καθώς και τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας.

Προηγούμενο άρθροTo παρών στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου έδωσε ο Σύλλογος ‘Fight School’ του Γιώργου Τσατσούλα στην Νέα Φιλαδέλφεια.
Επόμενο άρθροΗ Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως στη Νέα Ιωνία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.