Ο Αργος αναζητεί την νέα του οικογένεια μέσω του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας

0

Ο Άργος βρέθηκε πριν λίγο καιρό στην Εθνική Οδό να προσπαθεί να αποφύγει τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Πλέον αναζητεί την νέα του οικογένεια , με ανάρτηση του ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας κάνει κάλεμα για όποιον ενδιαφέρεται

Η ανάρτηση του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας

ΟΝΟΜΑ: ΑΡΓΟΣ
ΗΜ.ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 2009-2010
ΑΡ. ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ: 900182001802106

Ο Άργος βρέθηκε πριν λίγο καιρό στην Εθνική Οδό να προσπαθεί να αποφύγει τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Παρόλο που βρήκαμε αρκετές αναρτήσεις σχετικά με τις περιπλανήσεις του πριν βρεθεί στα χέρια μας, δεν καταφέραμε τελικά ποτέ να μάθουμε την αλήθεια για την τύχη (ή την ατυχία..) του.

Ο Άργος όμως πλέον είναι έτοιμος να αφήσει το παρελθόν πίσω, και να ξεκινήσει νέο κεφάλαιο στη ζωή του με μια νέα οικογένεια!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Προηγούμενο άρθροO ΠΣΑΠΠ εκφράζει τη διαφωνία του για το «λουκέτο» στα Γήπεδα
Επόμενο άρθροΤο έργο της υπογειοποίησης θα δοθεί στην κυκλοφορία πριν το Πάσχα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.