Το έργο της υπογειοποίησης θα δοθεί στην κυκλοφορία πριν το Πάσχα

0
Το έργο της υπογειοποίησης θα δoθεί στην κυκλοφορία πριν το Πάσχα
Χορήγηση τρίμηνης παράτασης προθεσμίας στην Ιντρακάτ εως 31/3/2022 για την περαίωση του έργου της Υπογειοποίησης τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδελφειας – Χαλκηδονας»
To έργο συνολικού προϋπολογισμού 14.274,193,55 ευρώ, είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τη διευκόλυνση της λειτουργίας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ
Η σχετική σύμβαση υπεγράφη στις 10 Δεκεμβρίου 2019 στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής . Αρχική προθεσμία ολοκλήρωσης των εργασιών ήταν η 10η Φεβρουαρίου 2021 αλλά η πανδημία κατέστησε αδύνατη την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.
Συνοδευτικό έργο που αφορά την υπογειοποίηση της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι βασικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη μας κατά την διάρκεια κατασκευής του έργου “Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Π. Κωνσταντίνου”
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ
Προηγούμενο άρθροΟ Αργος αναζητεί την νέα του οικογένεια μέσω του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΤα 6 νέα μέτρα στήριξης των εργαζομένων μετά τους νέους περιορισμούς
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.