Οικολογικό γήπεδο…

0

Αυτή η φωτογραφία ενός γηπέδου ποδοσφαίρου 5X5 που περιβάλλεται από πλούσια βλάστηση στη ζούγκλα της Sabah, της Μαλαισίας, κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες. Και πώς αλλιώς άλλωστε, αφού μοιάζει με ένα μέρος που μπορεί να υπάρχει μόνο στη φαντασία κάποιου. Η φωτογραφία καταγράφηκε από έναν δάσκαλο στο Εθνικό Σχολείο του Longongon, στο Nabawan της Μαλαισίας. Δείχνει το απίστευτο γήπεδο που βρίσκεται σε μια καταπράσινη πλαγιά του λόφου, με εξωτική βλάστηση ολόγυρα.

Επιτρέποντας στο παχύ στρώμα των φυτών να αναλάβει πλήρως την περίφραξη γύρω από το γήπεδο, η εικόνα προκαλεί εντύπωση. Ο σχεδιασμός επιτρέπει την φυσική δροσιά στον χώρο, ενώ η πρόσβαση για τα παιδιά είναι εύκολη, πίσω από τον λόφο. Αυτή η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στη σελίδα Harimau Malaya Facebook στις 21 Μαΐου και από τότε έχει μοιραστεί πάνω από 14.000 φορές. Έχει επίσης ληφθεί από τα περισσότερα ειδησεογραφικά πρακτορεία στη Μαλαισία αλλά και από αρκετά διεθνή επίσης.

ΠΗΓΗodditycentral.com
Προηγούμενο άρθροΕπέστρεψαν σπίτι τους…
Επόμενο άρθροΝέα δημοτική παράταξη;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.