Διευκρινιστική δήλωση του αντιδημάρχου Μιχάλη Λάλου για την εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ

0

Από τον κύριο Μιχάλη Λάλο λάβαμε την παρακάτω δήλωση:

Σε συνέχεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχα με τον εκδότη της FX – NEWS και προκειμένου να λυθεί η όποια παρεξήγηση, καταρχάς να επισημάνω ότι δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να συμπεριλάβω την Fx – News ανάμεσα στα μέσα που εξυπηρετούν τη διαπλοκή στην πόλη, πράγμα που έγινε αντικείμενο παρεξήγησης από τον ίδιο τον εκδότη καθότι όπως δεν γνώριζα εξαρχής το μοναδικό μέσο που κάλυπτε την εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ και χορηγός επικοινωνίας της, ήταν το συγκεκριμένο. 

Εν συνεχεία θεωρώ σεβαστό και αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός να διοργανώνει και να συμμετέχει στην οποιαδήποτε εκδήλωση με τη θεματική της επιλογής του. Όπως επίσης θεωρώ αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός μας να στυλιτεύει ή και να αποδοκιμάζει δημόσια κάποια πολιτική θέση ή πολιτική οντότητα. Προσωπικά θεωρώ τον Κώστα Μπακογιάννη πολιτικά ανύπαρκτο. Ως προς αυτό ήταν επικριτική η δημοσίευση μου αλλά και την διακήρυξη ανεξαρτησίας στην οποία κάθε 4 χρόνια καταφεύγουν οι εκάστοτε υποψήφιοι της τοπικής αυτοδίοικησης – σημερινοί επικροτητές των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που εκφράζει το συγκεκριμένο όνομα.
Με τιμή
Λάλος – Αναγνώστου Μιχαήλ

Απάντηση Fx-news:

Η Fx-news στο άρθρο-απάντηση στην ανάρτηση του κ. Λάλου στο Facebook (Δείτε ΕΔΩ σχετικά) ανέφερε ότι, ” Ο κ. Λάλος ΔΕΝ είναι άνεργος νέος, αλλά έμμισθος αντιδήμαρχος του δήμου, οπότε ΔΕΝ τον «αγγίζει» το θέμα της εκδήλωσης (σημ. για την ανεργία)”. Σεβόμαστε απόλυτα την εργασία του κ. Λάλου και μάλιστα πιστεύουμε -παρά το “άστοχο” της ανάρτησής του-  ό,τι ως αντιδήμαρχος οικονομικών έχει μέχρι σήμερα παρουσιάσει σημαντικό έργο και σε καμία περίπτωση ΔΕΝ υπονοούσαμε ότι δεν τιμά τον μισθό που λαμβάνει. Σεβόμαστε τον κύριο Λάλο, σεβόμαστε την θεσμική του θέση, όπως σεβόμαστε την θεσμική θέση όλως των Δημοκρατικά εκλεγμένων αιρετών.

Με εκτίμηση

Βασίλης Βέττος – εκδότης Fx-news

 

Προηγούμενο άρθροΦωτιά σε τρία τρόλεϊ από μολότοφ στην Πατησίων – Ζημιές στον ΗΣΑΠ της Κηφισιάς!
Επόμενο άρθροH ΟΝΝΕΔ Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας για τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.